Audioserver Loxone

Revoluția audio
pentru automatizarea clădirilor.

Sunet extraordinar, posibilități infinite.
Un sistem audio diferit de oricare altul.

Apple Air Play 2

Cu tehnologia AirPlay, puteți reda muzică de pe iPhone, iPad sau Mac
în diferitele zone cu player-ul audio din Audioserver.
apple_play2
O singură atingere

Cu doar o atingere, puteți reda muzica dumneavoastră preferată prin Apple AirPlay 2 în zonele audio ale Loxone Audioserver.

Toate camerele

Cu AirPlay 2, puteți reda muzică în diferite camere în același timp și puteți regla volumul individual.

Sincronizat complet

Datorită tehnologiei AirPlay, sunetul conținutului multimedia este perfect sincronizat prin Loxone Audioserver.

Design Minimalist.

Cu sau fără mască - Difuzorul de perete se potrivește perfect oriunde.

Sunet de calitate superioară

Cu cele două subwoofere și un tweeter încorporate într-o carcas[ de înaltă calitate, difuzorul pasiv este perfect echilibrat. Așadar, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la orice zgomot deranjant provenit de la carcasa din plastic atunci când vibrează !

boxa-loxone-perete-romania
contructie-boxa-perete

Construcție solidă

Carcasa din lemn acoperit cu PVC nu numai că conferă boxei stabilitate atunci când este așezat pe un raft sau pe o masă, ci și îmbunătățește calitatea sunetului.

Acultați muzica preferată.

Știați că difuzorul de perete, în timp ce este conceput pentru montarea simplă pe perete, poate fi, de asemenea, independent? Deci, indiferent dacă preferați să-l așezați în bucătărie, pe birou sau sus pe un raft.
Difuzorul de perete se va potrivi perfect în casă, birou, restaurant sau oriunde altundeva aveți nevoie de el.
boxa-loxone-perete-colaj

Sunet Stereo

sunet-stereo-case-smart-romania

Control IR
automatizarea locuințelor și clădirilor

Preia controlul deplin al dispozitivelor cu infraroșu din instalațiile rezidențiale și comerciale cu Loxone IR Control Air. În calitate de partener Loxone, putem implementa controlul televizoarelor, dispozitivelor multimedia, sistemelor de aer condiționat și multe altele – totul wireless !

control-multimedia-control-ir-loxone-romania

Integrarea dispozitivelor IR

Folosind comenzi simple și automatizare inteligentă, puteți integra toate dispozitivele cu senzori infraroșii într-un sistem Loxone cu Loxone IR Control Air: de la home cinema și dispozitive multimedia la aer condiționat și multe altele. Puteți conecta până la 4 bug-uri externe ale transmițătorului IR la IR Control Air.

ir-control-air-fata-spate
telecomanda-traditionala-loxone-romania-case-smart

Telecomanda tradițională

Folosind Loxone IR Control Air, o telecomandă tradițională poate fi configurată pentru a controla sau activa alte funcții de automatizare ca parte a sistemului Loxone. Aceasta include controlul jaluzelelor, iluminării și așa mai departe.

Loxone IR Control Air

Cinema în câteva secunde

Activând „modul film”, într-o casă inteligentă controlată cu Loxone nu numai că va estompa luminile, dar apoi va porni dispozitivele AV de divertisment la domiciliu și va întrerupe orice muzică care ar fi putut fi deja redată prin intermediul sistemului audio multiroom.

ir-control-air-in-use
ir-control-air-im-einsatz2

Automatizează dispozitivele IR

Într-o clădire automatizată cu Loxone, Miniserver operează aerul condiționat, ventilația și alte dispozitive cu infraroșu care altfel ar trebui să fie acționate manual folosind o telecomandă.

Oprire inteligentă

Atunci când opriți televizorul utilizând o telecomandă tradițională, o telecomandă compatibilă ar putea avea grijă și să oprească toate celelalte dispozitive de divertisment din casă – toate cu o singură apăsare a unui buton.

ir-control-air-remote
control-ir-air-aplicatie-loxone

Control prin aplicație

Cu IR Control Air, veți putea controla aerul condiționat cu ușurință, fie de acasă, fie în drum spre casă, după o zi însorită.

Bazat pe tehnologia

Loxone Air

Remote Air a fost creat folosind tehnologia wireless Loxone Air, care a fost dezvoltată special pentru sistemele Loxone. Utilizând un Miniserver și extensia Air Base sau Miniserver Go, Remote Air poate funcționa ca un controler la îndemână pentru casa ta.

tehnologia-loxone-air-miniserver

Control deplin

Cu Remote Air, veți putea controla funcțiile de automatizare inteligentă pentru locuințe sau clădiri la alegere, cum ar fi iluminatul, jaluzelele, muzica și multe altele. Puteți atribui cele cinci butoane în funcție de alegerea dumneavoastră personală sau puteți rămâne la setările standard ale butoanelor.

telecomanda-air-5-butoane-loxone-romania
la-indemana-casa-smart-romania

Mereu la îndemână

Remote Air este întotdeauna la îndemână și gata de utilizare. Cu un singur clic, veți avea control complet asupra sistemului Loxone. Deschideți jaluzelele, schimbați lumina, deschideți ușa garajului, activați sistemul de alarmă și multe altele.