Automatizare Inteligentă

Smart Project vă poate ajuta să vă automatizați afacerea, să o duceți la un alt nivel. Împreună cu partenerul nostru, Loxone, care oferă un portofoliu mare de produse de înaltă calitate, aplicații ușor de utilizat și software de programare intuitiv care creează un ecosistem de neegalat cu o gamă de interfețe deschise. Acest lucru face din Loxone o soluție complet scalabilă perfectă pentru :

Scalabilitate completă

Dacă aveți un proiect deosebit de mare, mai multe miniservere pot fi combinate într-un grup de clienți. Aceasta crește capacitatea și permite automatizarea pe scară largă.

Gateway Miniserver combină toate sub-zonele respective împreună și formează un sistem cuprinzător cu o aplicație însoțitoare. În cazul în care este necesară întreținerea sau extinderea unei subzone individuale, toate celelalte subzone vor continua să funcționeze autonom. Datorită relației client a miniserverelor, orice actualizări pot fi gestionate local.

automatizare_afacere_map_smartproject_romania

Acces simplu

prin cheia NFC Fob

Controlul accesului cu Loxone este simplu și personalizat. Angajații și contractanții își prezintă pur și simplu cheia NFC la NFC Code Touch și li se va acorda accesul relevant dacă permisiunile lor le permit. NFC Key Fob oferă o alternativă rentabilă la chei, care poate fi plasată direct pe un breloc de chei. Dacă se întâmplă ca cineva să-și piardă cheia fob sau accesul cuiva trebuie să fie anulat, un utilizator atribuit poate șterge fobul respectivului utilizator (prin intermediul aplicației) și, dacă este necesar, poate asocia o cheie nouă.

controlul-accesului-3
utilizatori

Atribuiți drepturi utilizatorilor

Gestionați toți utilizatorii din proprietatea comercială. Personalizați drepturile de acces ale grupurilor de utilizatori respective și atribuiți diferite permisiuni în consecință. Decideți cine poate face schimbări semnificative în sistemul dumneavoastră și cine poate pur și simplu beneficia de utilizarea acestuia.

Includeți automatizarea locuințelor
în proiectele dumneavoastră de dezvoltare

Loxone este una dintre cele mai importante mărci de automatizare a locuințelor din Europa, numărul proiectelor Loxone crescând considerabil în fiecare an.
Ca rezultat, soluția stabilită și fiabilă a partenerului nostru, a devenit prima alegere pentru mai mulți dezvoltatori mici și mari de a o include în proiectele lor. De la un singur ocupant la case mari de familie, Loxone este situat ideal ca o soluție inteligentă pentru unități și apartamente cu mai multe locuințe.

apartamente_inteligente_automatizate

Spre deosebire de dispozitivele standard, care adesea sunt sisteme independente, Loxone oferă o soluție cu adevărat holistică pentru iluminat, încălzire, sunet, securitate, umbrire și multe altele. Toate acestea pot fi perfect automatizate pentru a se potrivi nevoilor ocupanților unei case. Sistemul poate fi adaptat pentru o funcție specifică, cum ar fi iluminatul, sau poate fi extins pentru a controla toate elementele clădirii, inclusiv încălzire pe zone, securitate inteligentă, acces controlat, jaluzele automate și multe altele.

asistenta_inteligenta_a_vietii_batranilor

Asistență Inteligentă

Când vine vorba de clădiri pentru bătrâni sau infirmi sau rezidenți care au nevoie pur și simplu de asistență în mediul lor de viață, tehnologia Loxone poate oferi funcționalități excepționale pentru monitorizarea discretă. Prin includerea unei game standard de produse Loxone în apartamente, aceste produse pot fi apoi configurate pentru a fi utilizate în aplicații foarte unice pentru fiecare rezident în funcție de cerințele lor de viață asistată.

Birouri sau spații comerciale

Cu sistemul Loxone, aveți tot ce e nevoie pentru automatizarea inteligentă a clădirilor în birouri și spații comerciale generale, permițându-vă să oferiți angajaților un mediu de lucru mai confortabil și mai intuitiv. Pe lângă menținerea fericită a personalului, vă veți bucura, de asemenea, de beneficii semnificative de economisire a energiei prin automatizarea climatizării camerei, care va contribui la creșterea rentabilității spațiilor dumneavoastră.

loxone-app-statistics

Potențial de economisire a energiei

sistem_alarma_birouri

Sistem de alarmă automatizat

Ventilație și jaluzele automatizate.
Soluții audio de înaltă calitate.

Datorită nivelului ridicat de automatizare posibil cu Loxone, angajații dumneavoastră nu vor trebui să facă în mod constant ajustări manuale; clădirea va fi pur și simplu cum ar trebui să fie. Acest lucru se datorează faptului că o clădire echipată cu Loxone detectează lucruri precum prezența, luminozitatea, temperatura și calitatea aerului. Apoi, folosind aceste informații, Miniserver – care este centrul unui sistem Loxone – poate lua decizii care să permită funcționalități în clădire, care asigură în cele din urmă confortul angajaților și economisesc energie.

 

Loxone oferă soluții inteligente audio multi-room, care sunt utile în special în medii precum birou și afaceri. Veți putea oferi angajaților și clienților dumneavoastră o experiență muzicală de neuitat. Aceasta este o caracteristică deosebit de primitoare în holuri, toalete pentru oaspeți, scări și în zonele de personal utilizate la prânz sau pentru divertisment.

Obloane automatizate

Sistem de mbrire complet automatizat care se reglează inteligent în funcție de poziția soarelui, de puterea solară și de temperatură. Umbrirea automată este un ajutor masiv atunci când încercați să obțineți un climat de cameră perfect în spațiul de lucru.

Ventilație la cerere

Sistemul Loxone utilizează citirile exacte ale senzorilor de CO2 pentru automatizarea ventilației, asigurând o calitate a aerului plăcută și sănătoasă.

Protecția obloanelor

Folosind o stație meteo, clădirea reacționează automat la îngheț sau furtuni pentru a preveni deteriorarea oricărei umbre exterioare sau a ferestrelor acoperișului.

Anunțuri

Cu sistemul audio multi-room, puteți face rapid anunțuri atât angajaților, cât și oaspeților. Anunțurile text-la-vorbire pot fi automatizate pe baza orelor sau evenimentelor și pot fi redate în zone specificate.

Flexibilitate nesfârșită

Controlează sunetul biroului tău rapid și ușor direct din aplicația Loxone. Membrii personalului nominalizați vor avea control deplin asupra a ceea ce se joacă și în ce zone.

Muzică automatizată

Redați muzică de îndată ce cineva intră în cameră și atunci când camera respectivă nu mai este utilizată, muzica se va opri automat din redare.

Soluții individuale adaptate
nevoilor dumneavoastră

Partenerul nostru a ajuns la concluzia că nu există două afaceri la fel. De aceea, se mândresc să spună că, datorită naturii programabile în mod liber a Loxone, vă poate oferi o soluție complet personalizată. Iată doar câteva exemple ale mai multor moduri unice în care Loxone este utilizat în prezent la locul de muncă:

birou-automatizat
Iluminare la cerere
cantina_automatizata
Sistem de plată
personalizat al cantinei
sistem_securitate_birou
Sistem automatizat
al dulapurilor

Sectorul ospitalității

Primele impresii sunt importante în ospitalitate, ce modalitate ar fi mai bună de a vă impresiona oaspeții decât cu automatizarea clădirilor de la Loxone. Nu numai că Loxone va permite clienților dumneavoastră să interacționeze cu unitatea dumneavoastră într-un mod mai intuitiv, dar veți putea, de asemenea, să automatizați discret managementul clădirii în camera lor. Veți putea remedia de la distanță orice neregulă, lăsând oaspeții să se relaxeze. În caz de urgență, notificările instantanee ale Loxone vă vor ajuta să reacționați rapid la detectarea fumului sau la scurgerile de apă, luând măsuri pentru a reduce daunele sau chiar pentru a salva vieți.

Monitorizarea centrală a clădirii

Fiecare cameră este controlată de propriul său Miniserver – în esență, un hub pentru automatizare. Cu toate acestea, sunt câteva dintre funcțiile care pot fi controlate central de la un Miniserver principal.

Controlul Clădirii

Date precum temperatura, umiditatea și calitatea aerului sunt înregistrate continuu. Aceste date pot fi apoi trimise membrilor relevanți ai personalului.

Detectare incendii
și inundații

Detectoarele de fum, senzorii de apă și senzorii de temperatură asigură monitorizarea continuă a proprietăților dumneavoastră. După detectare, va fi declanșat imediat un lanț de alarmă.

Ventilație

Atunci când o cameră nu a fost ocupată, poate pentru că este în afara sezonului, aerul din cameră este aerisit. Clădirea poate prelua automat acest lucru pentru a reduce aerul stătut și pentru a atenua creșterea mucegaiului.

Climatul Camerei

Senzorii de temperatură înregistrează date și notifică membrii relevanți ai personalului cu privire la orice abateri semnificative.

Muzică în spațiile comune

În zonele comune, cum ar fi restaurantele, barurile și holurile muzica poate fi redată într-o varietate de moduri, dintr-o gamă largă de surse, cum ar fi radio pe internet, servicii de streaming de muzică sau muzică stocată local. Dacă oricare dintre aceste zone este neocupată, muzica se va opri automat după o perioadă stabilită și va fi reactivată doar când va intra următoarea persoană. Dacă apare o situație de urgență, puteți declanșa un anunț în aceste camere, folosind funcția partenerului nostru, text-to-speech, pentru a informa atât personalul, cât și oaspeții.

Procese personalizate

Indiferent de cât de unic este proiectul dumneavoastră, sistemul partenerului nostru, Loxone, vă poate oferi niveluri ridicate de automatizare ca sistem personalizat de management al clădirilor. Loxone Miniserver ( creierul sistemului ) este suficient de inteligent pentru a procesa o logică detaliată, astfel încât cerințele individuale nu sunt nici o problemă.

Soluții individuale
pentru probleme individuale.

Datorită soluției puternice dezvoltate de partenerul nostru, puteți rezolva numeroase probleme individuale ale proiectului dumneavoastră. Interfața grafică a software-ului nostru, împreună cu o selecție largă de funcționalități, permite o implementare simplă și rapidă, împreună cu know-how-ul nostru în calitate de partener Loxone.

automatizare_hala_productie

Programează o întâlnire în showroom

Loading...

Contactați-ne pentru mai multe informații completând formularul de mai jos.