SISTEM SMART

Incălzire și Răcire

Temperaturile camerei perfecte datorită nostru
control inteligent de încălzire, răcire și ventilație

Nu ar fi frumos dacă camerele ar fi întotdeauna la temperatura perfectă? Ei bine, cu controlul nostru inteligent de încălzire și răcire vă puteți automatiza complet programul de încălzire pentru a vă asigura că fiecare cameră este întotdeauna la temperatura dorită.

Controlul individual al camerelor

O temperatură răcoritoare de 18 °C în dormitor, una plăcută de 23 °C în baie și una confortabilă de 21,5 °C în camera de zi. Partenerul nostru, Loxone, a înțeles că fiecare cameră are scopuri diferite și prin urmare, nu ar trebui să fie întotdeauna aceeași temperatură. Cu sistemul Loxone vă puteți bucura de temperaturi perfecte non-stop datorită controlului individual al camerei. Toate acestea se fac automat, astfel încât să vă puteți relaxa.

Sistem inteligent - Va știi întodeauna

Dacă doriți ca o cameră să fie de 21 ° până la 18:00, va fi exact așa. Acest lucru se datorează faptului că controlul inteligent de încălzire și răcire disponibil cu Loxone învață în mod inteligent, astfel încât să știe la ce oră să înceapă încălzirea unei camere pentru a se asigura că a atins temperatura dorită la ora dorită.

Mai mult decât un sistem de încălzire și răcire

Profitați la maximum de sistemul inteligent de
încălzire și răcire cu un nivel extins de funcționalitați.

Încălzire
Automatizată

Sistemul Loxone calculează cererea exactă de încălzire și știe la ce oră vă aflați sau ieșiți. Cu aceste informații, se va asigura că fiecare cameră este întotdeauna la temperatura perfectă.

Protecția
Clădirii

Puteți seta temperaturi de protecție predefinite. Dacă temperatura scade peste sau sub acestea, atunci sistemul dvs. va reacționa automat pentru a se asigura că nu se vor produce daune clădirii.

Economisirea
Energiei

Ori de câte ori este posibil, Loxone va încerca să utilizeze metode de climatizare gratuite - încălzirea unei camere folosind soarele, de exemplu. Acest lucru vă va ajuta să economisiți până la 12,5% din factura anuală de energie.

Aplicația
Loxone

Vă puteți vizualiza și modifica temperaturile în orice moment, chiar și în timp ce vă deplasați. Dacă veți ajunge mai târziu decât a fost planificat, reglați încălzirea pentru a porni puțin mai târziu.

Statistici

Puteți înregistra și analiza toate datele despre temperatură în orice perioadă de timp - pe care le-ați putea folosi ca o perspectivă pentru a vă ajuta să economisiți bani.

Mod
Economic

Dacă nu se află nimeni, Modul Economic va fi activat - aici temperaturile sunt controlate cât mai eficient posibil într-un interval predefinit, în încercarea de a evita risipa de bani.

Cunoașterea
Sărbătorilor

Loxone cunoaște toate sărbătorile legale și va lua în considerare acest lucru atunci când se asigură că camerele sunt la temperatura perfectă.

Reamintire
Mentenanță

Pe măsură ce sistemul își înregistrează utilizarea generală, veți fi notificat cu privire la orice întreținere care se datorează.

Informare
Imediată

Dacă ceva nu merge bine, veți fi informat imediat. Acest lucru vă oferă șansa de a reacționa rapid și de a preveni orice problemă semnificativă.

Flexibilitate nelimitată.
Controlul încălzirii pentru fiecare sursă de căldură

Fie că este vorba de încălzire prin pardoseală, panouri cu infraroșu sau radiatoare tradiționale – gaz, petrol sau o pompă de căldură. Sistemul Loxone de încălzire inteligent va funcționa indiferent de sursa de încălzire; asigurându-vă că fiecare cameră are întotdeauna temperatura perfectă.

loxone-app-heating-control

Control Intuitiv

Sistemul partenerului nostru, Loxone, de încălzire inteligent asigură automat că fiecare cameră este la temperatura corectă non-stop. Cu toate acestea, dacă doriți să faceți modificări la program, puteți face acest lucru din aplicația Loxone în orice moment.

De asemenea, puteți seta orice cameră în trei moduri predefinite. În utilizare (temperatura camerei corespunde temperaturii dvs. de confort), Nu se utilizează (temperatura camerei rămâne într-un interval economic predefinit), Oprit (temperatura camerei rămâne peste protecția împotriva înghețului și sub protecția împotriva supraîncălzirii).