Comutator Standard Loxone

Recomandări pentru Automatizarea Clădirii

Noi, echipa Smart Project, dorim să vă ghidăm către un stil de viață mai bun. Împreună cu furnizorul și partenerul nostru Loxone standardele și recomandările pentru o viață mai inteligentă pot fi adaptate în case, apartamente, hoteluri și clădiri comerciale. Tot efortul partenerului nostru, Loxone, a fost de a face utilizabilitatea cât mai eficientă posibil în timp ce crește nivelul de confort, sercuritate și eficiență energetică.

Partenerul nostru Loxone se impune cu o experiență internațională de peste 156 000 de proiecte implementate, iar aceste standarde și recomandări sunt probate și de încredere în întreaga lume.

Esențial în fiecare cameră

Funcții pentru un control intuitiv al oricărei clădiri

Control Intuitiv

Cu sistemul de la Loxone, totul funcționează automat așa cum ar trebui. Pentru interacțiunea zilnică generală, vă recomandăm un element de control în fiecare cameră pentru a regla manual iluminarea, umbrirea sau muzica, dacă este necesar.

Temperatură și Aer Curat

Clima camerei este reglată fără a fi nevoie de un termostat inteligent. Un simplu comutator tactil, cu senzor de temperatură și umiditate încorporat, este crucial pentru menținerea unui nivel de confort.

Aplicația Loxone

Aplicația Loxone oferă control instantaneu la îndemână. Fie că este vorba de o tabletă centrală în clădire sau de pe un telefon mobil. Notificările push pot avertiza utilizatorii asupra pericolului potențial și a altor evenimente.

Detectarea Prezenței

Camera este ocupată? Aceasta este o influență cheie asupra comportamentului componentelor camerei. Iluminat, încălzire, securitate și multe altele - recomandăm cel puțin un senzor de mișcare în fiecare cameră.

Detectare Ferestre și Uși Deschise

În funcție de starea ușilor și ferestrelor - monitorizate de funcția Doors & Windows Contacts - clădirea va putea automatiza mai bine elementele de încălzire, umbrire și securitate.

Ventilație Inteligentă

Aerul care te înconjoară îți afectează bunăstarea. Acesta este motivul pentru care controlul ventilației monitorizează camera și furnizează automat aer proaspăt atunci când este necesar.

Comutator Standard Loxone

Partenerul nostru, Loxone, a pus mult timp, grijă și atenție în dezvoltarea acestui comutator – rezultatul este un concept sofisticat și intuitiv pentru control de la doar cinci puncte tactile. Loxone recomandă ca punctul de contact central să fie alocat pentru iluminat, și punctele de contact din colțul exterior din stânga și din dreapta pentru umbrire și, respectiv, pentru sistemul audio. Dar acesta poate fi configurat după propriille preferințe.

Noile produse Touch Pure Air și Touch Pure Tree beneficiază în continuare de un senzor de temperatură și umiditate încorporat. Aceasta înseamnă că Loxone va putea gestiona intuitiv climatul camerei citind aceste niveluri prin Touch Pure în fiecare cameră – fără a fi nevoie de un termostat separat. În plus, senzorul de temperatură poate detecta, de asemenea, o creștere rapidă și considerabilă a temperaturii, alertându-vă despre un potențial incendiu. Acest nivel de funcționalitate face cu siguranță Touch Pure un produs foarte versatil și eficient.

comutator-loxone-map

O Atingere

Doar o atingere pe zona centrală va schimba starea de iluminare. O atingere în colțul din stânga sus sau jos va ridica sau coborî respectiv jaluzelele. Același lucru este valabil și pentru controlul muzicii din colțurile din dreapta pentru a regla volumul.

Două Atingeri

Când ieșiți dintr-o cameră, trebuie doar să atingeți de două ori în centru pentru a opri luminile și dispozitivele conectate din cameră. Dacă atingeți de două ori colțul din dreapta sus pentru muzică, aceasta va schimba melodia. Pentru a opri din nou muzica, puteți atinge de două ori colțul din dreapta jos.

Trei Atingeri

O apăsare triplă activează modul „All Out”. Aceasta înseamnă că întreaga clădire va intra în modul de repaus prin stingerea tuturor luminilor, deconectarea dispozitivelor de așteptare și armarea alarmei antiefracție. Dacă acest lucru se face pe un comutator de noptieră, acesta activează modul „Noapte”.

Touch Pure Air și Touch Pure Tree

Touch Surface - comutatorul invizibil.

Imaginați-vă un comutator atât de potrivit cu interiorul casei dumneavoastră încât să se integreze, până la punctul de a fi invizibil.  Loxone vă prezintă Touch Surface. Control extraordinar integrat direct în mobilierul și suprafețele din casă. Touch Surface vă pune la îndemână conceptul revoluționar de comutare Loxone. Indiferent dacă se află pe blatul de bucătărie, pe masa din sufragerie sau lângă piscină – controlați-vă casa inteligentă de oriunde doriți.

O varietate de utilizări

Touch Surface poate fi montat pe o varietate de suprafețe, inclusiv piatră, lemn, ceramică și sticlă – oferind opțiuni nelimitate despre cum să interacționați cu casa dumneavoastră.

Bucătărie

Fie că mâinile sunt umede, pline de aluat, fie că sunteți în mijlocul amestecării acelului delicios sos de boabe de piper – puteți controla în continuare iluminatul, umbrirea, muzica sau chiar ventilatorul cu câteva atingeri ale blatului de bucătărie.


comutator-inteligent-touch-surface-bucatarie
comutator-inteligent-touch-surface-integrat-mobila

Mobilier

Nu are sens să trebuiască să te ridici de la birou pentru a controla iluminatul, jaluzelele sau muzica atunci când ești în birou. Touch Surface integrează tot acest control direct în biroul dumneavoastră, astfel încât să nu trebuie să vă ridicați și să vă rupeți concentrarea.

Orice Suprafețe

Montați suprafața tactilă în spatele plăcilor ceramice într-o baie pentru a vă pune la dispoziție controlul inteligent al casei invizibil.

 

Opțiunile pe care le-ați putea avea cu Touch Surface instalat în casa dumneavoastră sunt nelimitate! Fie că este vorba de a integra controlul Touch Surface într-un interior minimalist sau de a adăuga acel element integrat în dormitorul dumneavoastră, versatilitatea Touch Surface este soluția de control perfectă.

comutator-inteligent-touch-surface-suprafete