Controlul Accesului

Sistemul Loxone oferă o gamă largă de soluții individuale pentru controlul accesului.

Datorită flexibilității soluției partenerului nostru, de control al accesului, puteți realiza aproape orice. Copiii sunt în pat? Treceți de la sunteul soneriei la lumini intermitente pentru a vă informa că cineva este la ușă. Livrarea vine în timp ce nu sunteți acasă? Deschideți garajul sau ușa din față de oriunde vă aflați prin intermediul aplicației Loxone. Posibilitățile sunt nelimitate.

Control Securizat al Accesului

prin Aplicația Loxone

Cu aplicația gratuită, dezvoltată de partenerul nostru pentru smartphone, tabletă sau PC, puteți controla cu ușurință și în siguranță accesul, puteți gestiona utilizatorii, puteți atribui drepturi individuale și puteți vedea cine este la ușa casei.

Creare Utilizator

user-management

Puteți adăuga utilizatori la aplicația dumneavoastră oricând, cu posibilitatea de a atribui permisiuni diferite fiecărei persoane. Acest lucru vă permite să aveți controlul complet asupra persoanelor care au acces la casa dumneavoastră, la birou etc.

Interfon

intefon-camera

Veți fi informat imediat când cineva sună la sonerie. Apoi, dacă doriți, puteți vorbi cu oricine este la ușă direct prin intermediul aplicației. Dacă ți se întâmplă să ratezi un vizitator, nu-ți face griji, o fotografie va fi stocată în aplicație, astfel încât să poți vedea cine a fost la ușa dumneavoastră.

Atribuire Drepturi

atribuie-drepturi

Puteți utiliza aplicația pentru a atribui anumite drepturi de acces. Dacă un prieten trebuie să ridice ceva în timp ce sunteți afară, pur și simplu dați-le un cod unic care va funcționa numai cu acea ocazie. Dacă firma de la curățenie vine la ora 15:00 în fiecare vineri, atribuiți-le un cod bazat pe acea oră.

Flexibil. Intuitiv. Sigur.

Sistemul de control al accesului, Loxone, vă oferă un nivel cuprinzător de funcționalități.
Iată câteva dintre principalele caracteristici:

Drepturi de Acces
Individuale

Cu Loxone puteți atribui permisiuni specifice fiecărui utilizator. De exemplu, dacă aveți o persoană responsabilă cu plimbarea câinilor dumneavoastră, le puteți acorda acces în timpul zilei, însă noaptea codul sau eticheta lor nu vor funcționa.

Conectare și
Urmărire

Veți putea vedea întotdeauna cine a intrat în proprietatea dumneavoastră și la ce oră. Acest lucru este minunat pentru părinții care doresc să știe când copiii lor au ajuns acasă în siguranță de la școală.

Integrare
Flexibilă

Sistemul Loxone este extrem de flexibil, permițându-vă să integrați o gamă largă de încuietori electronice, uși, motoare de garaj etc.

Status Uși
și Ferestre

Când plecați, veți fi informat dacă sunt deschise ușile sau ferestrele. De asemenea, puteți verifica oricând starea tuturor ușilor și ferestrelor prin intermediul aplicației.

Coduri
Numerice

Cu NFC Code Touch puteți seta funcții individuale care să fie declanșate de un anumit cod. Puteți deschide ușa garajului apăsând 5, apoi introducând codul.

Sonerii
Individuale

Dacă cineva sună la sonerie, veți fi informat prin difuzoare. Cu toate acestea, dacă nu doriți să fiți deranjați, luminile vă pot informa dacă cineva se află la ușă, mai degrabă decât acționând soneria.

Flexibilitate Nelimitată.

Loxone funcționează cu toate
sistemele de control al accesului.

Datorită naturii flexibile a sistemului partenerului nostru este posibil orice fel de control al accesului. Fie că doriți să vă controlați ușa de la garaj, poarta laterală sau ușa din față – totul este realizabil cu Loxone.

code-nfc

Acces prin Cod și NFC

Cu Loxone, accesul este mai simplu ca niciodată. Doar țineți cheia NFC lângă NFC Code Touch și ușa se va deschide – chiar este atât de simplu!

Cheile NFC oferă o alternativă mai sigură la chei. Dacă pierzi o cheie, oricine o poate găsi și o poate folosi; dacă vă pierdeți cheia NFC, revocați pur și simplu permisiunea de acces pentru aceasta în aplicație. Apoi, puteți utiliza pur și simplu codul dumneavoastră pentru a intra.

interfon-smart-inteligent

Acces prin Interfon

Cu interfonul Loxone veți putea vedea și vorbi cu oricine la ușa dumneavoastră, indiferent de locul în care vă aflați în lume. Puteți chiar să le lăsați să intre de la distanță, dacă este nevoie.

Dacă aveți o livrare în timp ce sunteți afară, puteți vorbi direct cu poștașul prin interfon și să-i spuneți că îi veți deschide ușa.

NFC Code Touch

Soluția perfectă de control al accesului pentru ușă, poartă, garaj și alarmă.

Fie că este instalat înăuntru sau afară, NFC Code Touch oferă soluția ideală de control al accesului combinat pentru ușă, poartă, garaje și alarmă într-un singur dispozitiv care se mândrește cu un design modern și elegant.

NFC

O modalitate convenabilă de a debloca ușa din față folosind un cod unic sau o etichetă NFC criptată.

Coduri Unice

Accesul poate fi acordat și prin porți sau uși de garaj cu coduri unice care operează diferite metode de intrare

Alarmă

Instalat în interior, puteți utiliza codul NFC Touch pentru a activa sau a confirma alarma antiefracție ca parte a sistemului dvs. Loxone.

Coduri de acces

Cod pentru fiecare membru al familiei

Accesați, armați sau dezarmați sistemul Loxone cu coduri unice * pentru fiecare membru al familiei. *Alegeți propria combinație personală între 2 și 8 cifre.

Cod unic - pentru orice ocazie

Uneori ziua dumneavosatră nu merge cum  v-ați plănuit… Sunteți blocat în trafic, dar a ajuns curierul la ușă ?
Oriunde vă aflați, puteți genera un cod de acces unic din aplicația Loxone.

Acces prin NFC

NFC oferă control acces personalizabil bogat în funcții. Casa dumneavoastră are mai multe uși, poartă sau cea de la garaj, dar nu doriți să vă amintiți un cod pentru fiecare? Nici o problemă. Prin intermediul tastaturii, puteți selecta mai întâi poarta sau ușa de garaj care urmează să fie controlată și apoi să introduceți codul unic.
controlul-accesului-3

NFC Fob

Dacă preferați să utilizați un accesoriu pentru acces mai degrabă decât să reamintiți un cod PIN, nu este nicio problemă!

NFC Code Touch vă permite să obțineți acces prin intermediul cititorului NFC integrat, fără criptare și contact. Comunicarea în câmp aproape sau NFC este similară cu modul în care ați putea folosi telefonul pentru a plăti ceva în magazin.