Despre noi

Cum a început ?

Totul a început în anul 2017, atunci când un tânăr inginer entuziasmat de ideea automatizării caselor și clădirilor a înfințat societatea Smart House Color SRL. A urmat formarea unei echipe tinere, dornice să se afirme în domeniul inginerie, automatizărilor și a calculatoarelor. În anul 2018, apare primul proiect Smart proiectat în Arad, dar din păcate a rămas doar la stadiul de proiectare, nefiind implementat.

În anul 2020, după o vastă experiență în domeniul proiectării, depășind 1000 de proiecte, a început să își vadă visul cu ochii, creionând primul show-room Smart din vestul țării. Având nevoie de un furnizor și în același timp un partener competent cu o vastă experiență în domeniul automatizării clădirilor și locuințelor, a început colaborarea cu gigantul Loxone.

De la sfârșitul anului 2020, compania noastră, Smart Project Arad, este partener și instalator autorizat Loxone. Oferindu-le clienților un proces de automatizare a locuințelor cu sisteme și produse de o calitate superioară, dezvoltate de firma austriacă Loxone.

Obiectivul companie

Obiectivul companiei, Smart Project, este să ajute clienții în luarea celor mai importante decizii atunci când vine vorba eficientizarea clădirii din punct de vedere energetic. O casă smart va știi întotdeauna cum să eficientizeze consumul energetic și nu numai. Procesul de automatizare al clădirilor țintește pe lânga eficienizarea energiei și controlul accesului, iluminatul, sistemul de securitate, divertismentul, protejarea locuinței și multe altele.
loxone-app-categories
loxone_logo

Loxone, este o companie austriacă fondată în anul 2008 de către Thomas Moser și Martin Öller. Aceștia au plecat de la ideea de a avea o casă în care majoritatea funcțiilor precum siguranța, eficiența energetică și confortul să poată fi controlate central.

Informații financiare

Smart House Color SRL

Sediu social: Strada Dr. Lazăr Augustin, Nr. 7, Localitatea ARAD, Județ ARAD

CIF / CUI: RO37283429

Număr înmatriculare: J02/477/2017

EUID: ROONRC.J02/477/2017