LUMINI SMART

Iluminat cu mai multe scopuri

Iluminatul poate avea o influență semnificativă asupra bunăstării tale. De aceea, partenerul nostru a dezvoltat luminile inteligente LED, eficiente din punct de vedere energetic – de la spoturi la pandantive de lux; pentru a vă oferi tot ce aveți nevoie pentru a crea o iluminare frumoasă.

Alege culoarea favorită

Sistemul LOXONE vă oferă o flexibilitate nesfârșită – surse de lumină în diferite combinați pentru a crea moduri de iluminare complet personalizate. Fiecare sursă de lumină poate acționa independent, ceea ce vă permite să deveniți extrem de creativi. Un contrast uimitor poate fi creat prin utilizarea spoturilor ca sursă principală de lumină, apoi cu bandă LED pentru a adăuga iluminare de accent în cameră.

Mai mult decât lumini

Credem că luminile SMART trebuie să fie mai mult decât niște simple schimbări ale culorilor. De aceea, cu sitemul de iluminat smart Loxone veți avea o gamă de funcționalități care se leagă de sistemul dumneavoastră în ansamblu.

Estompare

Lumina estompată nu este doar ușoară pentru ochi, ci poate face o cameră să se simtă complet diferită - mai confortabilă în multe cazuri. Pe lângă aceasta, poate economisi și energie - reducând factura de energie la sfârșitul lunii.

Tranziții Blânde

Când parcurgeți modurile de iluminare, luminile Loxone se vor estompa ușor între ele, pentru a ne asigura că nu există schimbări bruște și neplăcute. Această caracteristică este, de asemenea, vizibilă atunci când luminile sunt aprinse, acestea se vor estompa mai degrabă decât să treacă instantaneu la 100% luminozitate.

Simularea Prezenței

În timp ce sunteți plecat probabil în vacanță, casa, biroul, restaurantul etc. nu vor părea goale pentru potențiali spărgători. Asta pentru că va imita comportamentul natural - aprinderea și stingerea luminilor ca și cum ar fi fost cineva înăuntru, descurajând orice tentativă de spargere a clădirii.

Control Parental

Dacă aveți copii mici, puteți activa funcția de blocare împotriva copiilor. Aceasta va dezactiva temporar comutatoarele pentru a preveni schimbarea luminilor de către cei mici. În timp ce această funcție este activată, puteți schimba în continuare stările de iluminare prin intermediul aplicației.

Alertă

Luminile intermitente pot fi folosite pentru a vă avertiza în cazul unei scurgeri de apă, alarmei de incendiu sau a unei suspiciuni de tentativă de spargere. Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a vă anunța dacă cineva este la ușă, mai degrabă decât să utilizeze soneria.

Mod ECO

Dacă nimeni nu se află într-o cameră pentru o anumită perioadă de timp, luminile se vor stinge automat pentru a economisi energie. Puteți oricând să opriți toate luminile dintr-o cameră cu o simplă atingere triplă pe unul dintre comutatoarele LOXONE.

Alarmă de Trezire

De ce să nu fii trezit de lumină în loc de sunet? Cu sistemul Loxone, lumina poate dispărea treptat chiar înainte de ora de trezire aleasă, trezindu-vă ușor din somn.

Mod Noapte

Dacă te trezești în timpul nopții, având nevoie la toaletă, vei fi întâmpinat automat cu o lumină colorată. Suficientă doar pentru a vă ghida drumul, ci pentru a nu îi trezi pe ceilalți membrii.

Lumină Naturală

Luminile se vor aprinde automat în funcție de prezență dumneavoastră, cu toate acestea, cantitatea de lumină naturală dintr-o cameră va fi luată în considerare, ceea ce înseamnă că luminile vor fi aprinse numai dacă este necesar.

Control Intuitiv

Comutator Standard

Controlați lumina în orice cameră dată printr-un singur comutator standard. Indiferent dacă este vorba despre Touch Pure sau Touch Surface, o atingere din centru va selecta următoarea stare de iluminare. Dacă atingeți de două ori aici, veți opri camera, inclusiv toate luminile.

Aplicație Loxone

Dacă doriți să schimbațisau să modificați modul de iluminare, ajustând nivelul de estompare sau schimbând complet culoarea, deschideți pur și simplu aplicația Loxone. Este gratuit și disponibil pe smartphone, tabletă și PC (atât Windows cât și Mac).

Culoare excepțională.
Lumină albă sau caldă.

LED Spot RGBW

led-colorat-loxone

Difuză. Blândă. Iluminare colorată.

Proiecția difuză a culorii spotului poate oferi o lumină confortabilă și blîndă, suficient de puternică, dar fără a fi obositoare. Alegeți dintre milioane de culori potrivite oricărei ocazii.

Puternică. Lumină rece sau caldă

Proiecția separată a LED-ului alb / cald al arborelui LED Spot RGBW înseamnă că poate oferi și o lumină mai concentrată, mai strălucitoare și mai clară. În plus, deoarece este complet reglabil, este ideal pentru a satisface cerințele de iluminare ambientală, sarcină și accent.

Iluminare impresionantă.
Personalizată.

Cu noul LED Spot RGBW dezvoltat de Loxone, vă puteți aștepta la puterea de iluminare ideală pentru orice cameră. Cu o redare naturală a culorilor excepțională și o estompare completă și netedă, luminile se pot adapta pentru orice ocazie.

banner-iluminare-led-loxone-romania

Unic și elegant

Pendulum Slim se remarcă prin fler sofisticat și iluminare unică.
pendulum_slim-color

Difuză. Blândă.
Iluminare colorată.

Lumina difuză oferă o iluminare plăcută și discretă care stabilește starea de spirit. Cu Pendulum Slim, puteți alege dintre milioane de culori, astfel încât să fiți sigur că veți găsi cea potrivită pentru fiecare ocazie.

pendulum_slim-cald

Puternică.
Lumină rece sau caldă

Cu ajutorul luminii direcționate sau focalizate, puteți evidenția sau accentua diferite caracteristici din casa dumneavoastră, birou, restaurant sau puteți evidenția un mobilier specific sau elemente decorative într-o lumină nouă.

Play Video

Conceput special de Loxone
pentru acasă și automatizarea clădirilor.

Pendulum Slim se potrivește frumos în instalația dumenavoastră Loxone.
Printr-un proces atent de proiectare și fabricație, partenerul nostru a asigurat 100% compatibilitate cu toate sistemele Loxone.
corp-led-tip-pendul

Touch Nightlight.

mai mult decât o lumină de noapte.

Touch Nightlight este mai mult decât o simplă lumină de noapte obișnuită. Este alarmă, unitatea de control, lumina ambientală și lumina nopții în același timp. Această versatilitate îl face completarea perfectă pentru toate camerele, în special pentru dormitor.

nighlight_touch_loxone_romania
lumina_ambientala

Lumină ambientală

Touch Nightlight este mult mai mult decât o simplă lumină de noapte obișnuită. Este o alarmă, unitatea de control, lumina ambientală și lumina nopții în același timp. Această versatilitate îl face completarea perfectă pentru toate camerele, în special pentru dormitor.

Lumină subtilă

Fie că trebuie să mergeți la baie noaptea, fie că începeți ziua înainte de răsăritul soarelui, toată lumea ar putea folosi o lumină discretă subtilă pentru a-i ajuta să navigheze în cameră.

 

Touch Nightlight vă ghidează în jurul oricăror obstacole potențiale fără a vă deranja partenerul.

lumina_directionala
lumina_alarma

Lumină de trezire

Ca un ceas cu alarmă ușoară, Touch Nightlight vă poate ajuta să vă treziți într-un mod și mai relaxat. O lumină, care crește încet în intensitate, vă poate scoate ușor din somn. Deci, puteți începe noua zi plină de energie.

Lumină de veghe

Noaptea visele pot deveni realitate, iar cei mici devin supereroi, fotbaliști sau mari exploratori.

 

Dar aceste aventuri nu se desfășoară întotdeauna fără probleme. Prin urmare, Touch Nightlight are un sistem de apărare împotriva ”monștrilor” incorporat. Ei bine, emite suficientă lumină, astfel încât micii aventurieri să știe că totul este bine dacă se trezesc.

camera_copiilor

Utilizarea mai ușoară
cu Pure Touch

Touch Nightlight încorporează funcția Touch Pure, ceea ce face din acesta un panou de control elegant pentru casa ta. Tehnologia AIR vă permite să plasați Touch Nightlight aproape oriunde în jurul casei. Vă recomandăm să-l așezați pe noptieră, astfel încât să vă puteți controla casa inteligentă din confortul patului. Intrările sunt alocabile în mod liber, cu toate acestea, vă recomandăm punctul de atingere central mai mare pentru iluminare și cele patru colțuri pentru umbrire și controlul muzicii.

Treziți-vă cum doriți

pure_touch_alarm

În ciuda flexibilității sale, Touch Nightlight rămâne simplă și intuitivă. Una dintre cele mai bune părți ale Touch Nightlight este că nu mai aveți nevoie de aplicație pentru a seta alarma în Loxone Smart Home. Puteți seta ora de alarmă dorită pentru ziua următoare folosind butoanele integrate în Nightlight-ul tactil. Desigur, puteți utiliza în continuare aplicația dacă doriți, dar acum aveți posibilitatea de a alege.