Jaluzele Automatizate

Într-un sistem Loxone, controlul automat al jaluzelelor este foarte important deoarece vă oferă mult mai mult decât protecție împotriva soarelui.

Dimineața, jaluzelele acționează ca parte a ceasului cu alarmă, deschizându-se încet pentru a permite luminii să vă scoată ușor din somn. În timpul zilei, vor ști cât de calde sunt camerele dvs. și, prin urmare, se vor deschide sau închide automat, pentru a ajuta la reglarea temperaturii. Seara, vor coborî pentru a vă oferi o anumită intimitate din lumea exterioară. Și mult mai mult…
jaluzele-automate-smartproject-loxone

Miniserver Loxone

Fiind nucleul sistemului Loxone, miniserver-ul știe locația exactă și prin urmare, cunoaște poziția soarelui, temperaturile exterioare, viteza vântului și multe altele. Prin urmare, știe întotdeauna exact ce să facă cu jaluzelele și le îngrijește automat.

Control Intuitiv

Cu Loxone, jaluzelele vor funcționa automat în jurul vostru. Cu toate acestea, dacă doriți să efectuați orice ajustări manuale pe care le puteți face absolut.

loxone-app-handed

Aplicație

Cu aplicația Loxone puteți controla toate jaluzelele cu o singură mână. De asemenea, veți putea vedea oricând starea jaluzelelor. Actualizările constante asigură că aplicația Loxone se îmbunătățește mereu și adaugă noi funcționalități.

switcher-loxonw

Comutator Standard

Controlați jaluzelele din orice cameră printr-un singur comutator standard. Pur și simplu folosiți partea din stânga sus a comutatorului pentru a ridica jaluzelele și partea din stânga jos pentru a le coborî, într-adevăr este la fel de simplu ca asta.

jaluzele-controlate-de-la-distanta

Controlează-ți jaluzelele de la distanță cu tehnologia Loxone Air - perfectă pentru retrofitori

Știm că nu este întotdeauna posibil să trageți cabluri, de aceea am dezvoltat propria noastră tehnologie wireless - care este deosebit de utilă pentru cei care doresc să se adapteze.

Dacă jaluzelele dvs. electrice existente sunt compatibile, le puteți automatiza cu tehnologia Loxone Air.

Control automat al jaluzelelor cu Loxone - mult mai mult decât o simplă protecție împotriva soarelui

Gestionarea temperaturii, protecția confidențialității, grupări flexibile, blocare pentru copii și multe altele. Cu Loxone, obții mult mai mult din jaluzelele tale decât ți-ai fi putut imagina vreodată. Faceți clic mai jos pentru a afla exact ce este posibil cu un sistem de rulouri automate cu funcție Loxone.