Jaluzele Integrate

Sistemul Loxone îți oferă un control fără precedent al jaluzelelor tale integrale. Veți obține mult mai mult de la ele decât simpla protecție împotriva razelor soarelui. Loxone vă poate automatiza complet jaluzelele integrale, astfel încât acestea să funcționeze intuitiv în jurul dumneavoastră pentru a vă oferi niveluri de confort fără egal.

Veți beneficia, de asemenea, de funcționalități suplimentare. Dimineața, jaluzelele pot acționa ca parte a ceasului cu alarmă, înclinându-se pentru a lăsa lumină naturală și să vă scoată ușor din somn. În timpul zilei, vor ști cât de calde sunt camerele și prin urmare, se vor deschide, înclina sau închide automat, pentru a ajuta la reglarea temperaturii. Seara, vor coborî pentru a vă oferi intimitatea necesară.

Miniserver Loxone

Fiind nucleul sistemului  Loxone, miniserverul știe locația exactă și, prin urmare, cunoaște poziția soarelui, temperaturile exterioare, viteza vântului și multe altele. Prin urmare, știe întotdeauna exact ce să facă cu jaluzelele și le îngrijește automat.

Control Intuitiv

Cu Loxone, jaluzelele vor funcționa automat în jurul dumneavoastră.
Cu toate acestea, dacă doriți să efectuați orice ajustări manuale pe care le puteți face oricând.

loxone-app-handed

Aplicație

Cu aplicația partenerului nostru, Loxone, puteți controla toate jaluzelele cu o singură atingere. De asemenea, veți putea vedea oricând starea jaluzelelor. Actualizările constante asigură faptul că aplicația Loxone se îmbunătățește mereu și are funcționalități noi adăugate.

switcher-loxonw

Comutator Standard

Controlați jaluzelele din orice cameră printr-un singur comutator standard. Pur și simplu utilizați partea din stânga sus a comutatorului pentru a deschide perdelele și partea din stânga jos pentru a le închide, chiar este la fel de simplu.

jaluzele-controlate-de-la-distanta

Controlează-ți jaluzelele de la distanță cu tehnologia Loxone Air - perfectă pentru retrofituri

Știm că nu este întotdeauna posibil să trageți cabluri, de aceea am dezvoltat propria noastră tehnologie wireless – care este deosebit de utilă pentru cei care doresc să se adapteze.

Dacă jaluzelele electrice existente sunt compatibile, le puteți automatiza cu tehnologia Loxone Air.

Control automat al jaluzelelor cu Loxone - mult mai mult decât o simplă protecție împotriva soarelui

Gestionarea temperaturii, protecția confidențialității, grupări flexibile, blocare pentru copii și multe altele. Cu Loxone, obții mult mai mult din jaluzelele tale decât ți-ai fi putut imagina vreodată. Faceți clic mai jos pentru a afla exact ce este posibil cu un sistem de rulouri automate cu funcție Loxone.