Jaluzele Smart

Jaluzele Smart nu doar vă protejează de soare.
Fac mult mai mult de atăt.

Sistemul Loxone de jaluzele inteligente automatizat vă scutește de nevoia constantă de a vă ajusta jaluzelele. Cu toate acestea, asta nu este tot ceea ce face. Folosește energia solară pentru a vă încălzi camerele în mod rentabil, vă protejează pe dumneavoastră și intimitatea dumneavoastră, asigură temperaturi confortabile și multe altele.

Sarcini Multiple

Cu sistemul Loxone, jaluzelele dumneavoastră vor îndeplini o multitudine de sarcini.

Optimizare
Solară

Sistemul Loxone va știi unde este soarele și care este temperatura. Folosește aceste informații pentru a regla jaluzelele și a vă încălzi camerele prin surse naturale - economisind astfel energie.

Managementul
Temperaturii

Vara, jaluzelele vă vor ajuta să împiedicați camerele să se încălzească prea mult. În timpul iernii, acestea vor contribui la menținerea căldurii. Toate acestea se fac automat.

Protecție
Anti furtună

Dacă aveți obloane exterioare sau copertine și se întâmplă să fie o furtună, acestea se vor retrage automat pentru a proteja împotriva daunelor cauzate de vânt.

Grupări
Flexibile

Cu sitemul Loxone aveți capacitatea de a vă grupa jaluzelele. Decideți câte doriți și ce seturi de jaluzele ar trebui să apară în fiecare grup - atunci puteți controla aceste grupuri ca unul singur.

Control
Parental

Dacă aveți copii mici, puteți activa funcția de blocare anti copii. Acest lucru va dezactiva temporar comutatoarele pentru ai împiedica pe cei mici să regleze jaluzelele. În timp ce acest lucru este activat, puteți acționa în continuare jaluzelele prin intermediul aplicației de pe mobil.

Simularea
Prezenței

Dacă sunteți în vacanță, jaluzelele vă vor imita comportamentul pentru a descuraja potențialii spărgători. De asemenea, dacă există o urgență în timp ce vă aflați, jaluzelele se vor ridica automat pentru a face căile de evacuare mai accesibile.

Armonia
Perfectă

De la muzică la securitate până la iluminare, cu sistemul Loxone fiecare aspect al sistemului dumneavoastră va funcționa mână în mână. Acest lucru are ca rezultat un ecosistem armonios.

Protejarea
Intimității

La apus, jaluzelele se vor închide automat pentru a vă oferi o anumită intimitate față de lumea de afară.

Dimineți
Însorite

Treziți-vă ușor din somn de lumina naturală - cu Loxone jaluzelele se vor ridica automat dimineața pentru a te trezi.

Flexibilitate nelimitată

Indiferent de tipul dumneavoastră favorit de umbră

jaluzele-automatizate-smart
Jaluzele
Automatizate

Fie că este vorba de jaluzele venețiene sau jaluzele romane, Loxone te-a acoperit.

auto-curtain
Perdele
Automatizate

Dacă aveți perdele tradiționale, atunci nu vă temeți, deoarece acestea pot fi controlate inteligent cu sistemul Loxone.

jaluzele-integrate-smart
Jaluzele
Integrate

Automatizați-vă jaluzelele integrale pentru a beneficia de o eficiență energetică îmbunătățită și o întreținere redusă. Loxone lucrează cu mărci precum Internorm pentru a controla jaluzelele integrale.

jaluzele-exterioare-smart
Obloane
Exterioare

Obloanele exterioare sau rulourile pot oferi niveluri mari de umbră, de asemenea, au avantajul suplimentar de a oferi un element de securitate.

Control Intuitiv

Aplicație

Cu aplicația Loxone, puteți controla toate jaluzelele cu o singură atingere. De asemenea, veți putea vedea oricând starea jaluzelelor. Actualizările constante asigură că aplicația Loxone se îmbunătățește mereu și adaugă noi funcționalități.

Comutator Standard

Controlați jaluzelele din orice cameră printr-un singur comutator standard. Fie că este vorba de Touch, Touch Pure sau Touch Surface, puteți regla jaluzelele cu doar două puncte tactile. Pur și simplu folosiți partea din stânga sus a comutatorului pentru a ridica jaluzelele și partea din stânga jos pentru a le coborî, într-adevăr este la fel de simplu ca asta.