loxone-air

Tehnologia Loxone AIR

Soluție wireless perfectă pentru adaptari

Loxone Air este o tehnologie wireless dezvoltată special, care permite crearea automatizării în instalații care pot să nu prezinte posibilitatea de a trage cabluri. Gama Loxone de produse wireless oferă automatizare și control intuitiv fără a compromite funcționalitatea, ceea ce face din tehnologia Air soluția perfectă pentru proiecte de modernizare și renovare.

Consum minim

Toate dispozitivele Loxone Air sunt proiectate având în vedere conservarea energiei. Setul de cipuri al dispozitivului și software-ul aferent asigură un consum redus de energie în interesul de a oferi o durată mai bună de viață a bateriei și costuri reduse de funcționare.

Viteză ridicată

Vă puteți aștepta la o comunicare extrem de rapidă între dispozitivele periferice și Miniserver Go. Când este apăsat un buton, acțiunea este efectuată aproape imediat.

Tehnologia MESH

Loxone Air se bazează pe tehnologia MESH. Orice dispozitiv periferic Loxone Air care este conectat permanent la rețeaua de alimentare poate crește gama și fiabilitatea semnalului Loxone Air; îmbunătățirea stabilității întregii instalații.

Conceput special

Tehnologia Loxone Air și toate dispozitivele Air au fost concepute pentru a funcționa perfect împreună și, cu know-how-ul nostru în calitate de partener, pot fi încorporate într-un proiect Loxone într-un timp record.

Gata pentru viitor

Toate dispozitivele Loxone Air pot primi actualizări software gratuite. Acest lucru asigură că acestea sunt pregătite pentru viitor, cu cele mai recente funcții și funcționalități. În plus, dispozitivele Loxone Air pot fi adăugate la o instalație la o dată ulterioară pentru a adăuga și mai multe funcționalități.

Comunicare criptată

Toate comunicațiile între dispozitivele Loxone Air sunt complet criptate folosind IPSec, standardul industrial actual pentru comunicațiile de rețea securizate. Criptarea utilizată oferă o protecție fiabilă împotriva atacurilor de redare.

air-base-extension

Perfectă pentru adaptări

Loxone Air este o tehnologie wireless dezvoltată special, care permite crearea automatizării în instalații care pot să nu prezinte șansa de a trage cabluri. Gama noastră de produse fără fir oferă automatizare și control intuitiv fără a compromite funcționalitatea, făcând din Air soluția perfectă pentru proiecte de modernizare și renovare.

Extensia bazei aeriene introduce această capacitate instalării dumneavoastră. Poate fi instalat cu un Miniserver pentru a introduce Loxone Air la instalare, sau poate fi conectat la Miniserver Go pentru a extinde capacitatea Loxone Air existentă.

O soluție wireless fiabilă -
datorită tehnologiei MESH

Loxone Air se bazează pe tehnologia de plasă bidirecțională. Fiecare dispozitiv Loxone Air care este alimentat permanent contribuie la extinderea amprentei semnalului wireless.

Rezultatul este o gamă Loxone Air fiabilă și bine susținută. Deși nu este posibil să se ia în considerare toate mediile de instalare, tehnologia din spatele Loxone Air va oferi cu siguranță o soluție ideală pentru automatizarea fără fir.
IG_Air_Mesh