loxone-app-categories
loxone-app-color-picker
loxone-app-music

Loxone App

Versiunea 12

Perfectă pentru case smart, spații comerciale
și aplicații personalizate

Miniserver-ul Loxone este punctul central al logicii pentru a crea automatizarea în casele inteligente, spațiile comerciale și aplicațiile personalizate. 

În tot acest timp, aplicația Loxone vă pune la dispoziție controlul asupra caracteristicilor inteligente ale clădirii, cu un design clar și ușor de utilizat. 

Aplicația Loxone complementară oferă acces la iluminare, umbrire, muzică, securitate și control al climei chiar și atunci când sunteți în mișcare!

Totul într-o singură aplicație

Pentru smartphone-uri, tablete, laptopuri și browsere. Indiferent dacă este vorba de controlul luminii, încălzirii, jaluzelelor, sunetului multiroom sau piscina dvs. Controlul pentru casele inteligente, birouri, restaurante și multe altele nu a fost niciodată atât de intuitiv și ușor.
loxone-app-devices

Control Inovativ

Cu aplicația Loxone, puteți vizualiza și regla toate funcțiile principale dintr-o cameră și puteți vizualiza toate informațiile importante și notificările dintr-un singur ecran.

Aplicația Loxone transformă smartphone-ul, tableta în centrul de control perfect, fie montat pe perete, fie doar la îndemână. Folosiți-l pentru a schimba luminile, pentru a răspunde la ușă și multe altele.

loxone-wall-control
loxone-app-music-control

Actualizări Gratuite

La fel ca Miniserver-ul, aplicația Loxone devine din ce în ce mai puternică datorită actualizărilor continue! De-a lungul anilor ne-am îmbunătățit continuu aplicația oferind noi posibilități și funcții.

Potrivit pentru
spații comerciale

Interfața intuitivă a aplicației Loxone este perfectă pentru utilizare în spații comerciale. Împreună cu gama largă de produse inteligente Loxone, puteți automatiza aproape orice, de la sisteme de plată pentru restaurant la controlul dulapului angajaților. Prin intermediul aplicației Loxone puteți gestiona apoi utilizatorii pentru a atribui permisiunile corecte persoanelor relevante – oferindu-vă o flexibilitate nesfârșită. De asemenea, puteți personaliza aplicația pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

loxone-app-wall

Designer automat - Interfață îmbunătățită,
funcții noi și multe altele

Loxone a regândit complet funcția de customizare și a făcut-o și mai puternică.
Acum puteți crea reguli automate sigure fără Loxone Config sau cunoștințe de programare.

Controlați totul cu o singură aplicație

Un sistem Loxone oferă posibilități de automatizare de neegalat. Acestea fiind spuse, dacă doriți să preluați controlul în orice moment, aplicația intuitivă Loxone este tot ce aveți nevoie. De la controlul iluminării și setarea unui program de încălzire, până la verificarea stării alarmei antiefracție sau controlul sunetului în mai multe camere. Indiferent dacă folosiți smartphone-ul dumneavosatră în mișcare sau o tabletă montată permanent într-o ramă în perete - veți avea tot controlul într-o singură aplicație. Să aruncăm o privire la unele dintre funcții:
lightning-control
Iluminat

Schimbați aspectul camerelor din confortul canapelei. Creați și salvați noi moduri de iluminat pentru diferite ocazii. Cu Loxone, puteți schimba luminozitatea luminilor și puteți alege dintre sute de culori.

loxone-app-heating-control
Încălzire și Răcire

Uitați de termostatele complicate! În aplicația Loxone puteți seta temperatura de confort dorită pentru fiecare cameră. Loxone se ocupă de restul. Desigur, puteți regla încălzirea din aplicație, de oriunde din lume.

loxone-app-blind-control
Controlul Umbrei

Cu aplicația Lozone, puteți opera automat perdelele, jaluzelele, obloanele cu rulouri sau copertina sau puteți prelua controlul manual.

loxone-app-ventilation
Ventilație

Vedeți starea actuală a ventilatorului / sistemului de ventilație de aerisire. Reglați programul de ventilație sau programati-l .

loxone-app-security
Siguranță și Securitate

Activați sau dezactivați alarma antiefracție prin intermdeiul aplicației Loxone. De asemenea, puteți vizualiza starea actuală a alarmei, chiar și atunci când sunteți plecat. Dacă este detectat un pericol, veți fi informat imediat.

loxone-app-fire-water-detect
Detectare Inundații și Incendii

Aplicația Loxone poate fi utilizată cu ușurință ca sistem de detectare a inundațiilor. În caz de urgență, veți fi notificat imediat.

Multiroom Audio - Favorite

Controlați usor Loxone Audioserver prin intermediul aplicației. Selectați listele de redare, salvați piesele favorite pentru fiecare cameră sau utilizați servicii de streaming precum Spotify și TuneIn.

Multiroom Audio - Prezentare

În aplicația Loxone, veți avea întotdeauna o imagine de ansamblu clară asupra întregului sunet redat în prezent, datorită designului clar și funcțional.

Multiroom Audio - Grupare

Redați muzică într-o singură zonă sau zone grupate predefinite. Interfața simplă vă permite să modificați rapid volumul în oricare dintre aceste zone.

loxone-app-alarm
Alarmă

Treziți-vă cu Loxone ! Imaginați-vă că aprindeți ușor luminile, deschideți jaluzelele și redați melodia preferată prin Loxone Audioserver. Alegerea este a dumneavoastră !

loxone-app-door-window
Monitorizare Uși și Ferestre

Cu aplicația Loxone, puteți
fii cu ochii pe ușile și ferestrele tale non-stop. Cu o singură privire în aplicație, puteți vedea în orice moment, de oriunde, dacă ați lăsat ușile sau ferestrele deschise.

loxone-app-access-control
Controlul Accesului

Aflați când cineva este la ușă și vorbiți-i prin intermediul aplicației. Ai ratat poștașul? Puteți vedea oricând cine vă sună la ușă vizualizând fotografiile vizitatorilor în aplicație.

loxone-app-weather
Vremea

Împreună cu serviciul meteo Loxone și stația meteo, veți primi date meteorologice exacte și prognoze pentru locația locuinței dumneavoastră în aplicația Loxone.

loxone-app-energy-management
Managementul Energiei

Perfect pentru deținătorii unui sistem fotovoltaic. Dintr-o privire, puteți vedea consumul de energie, cât de mult produce sistemul PV și câtă energie obțineți sau furnizați rețelei.

loxone-app-statistics
Rapoarte

Statisticile pot fi afișate în aplicația Loxone, care pot ajuta la descoperirea potențialelor economisiri de energie. Măriți graficul pentru o vizualizare mai detaliată.

loxone-app-sauna
Saună

Aplicația Loxone este perfectă pentru controlul saunei. Porniți și opriți sauna, comutați programele de saună, setați programe individuale cu temperatură, umiditate, iluminare și multe altele. Puteți primi chiar o notificare când sauna dvs. este gata.

loxone-app-pool
Piscină

Aplicația vă salvează de problemele care vin cu întreținerea piscinei. Definiți orele de schimbare și filtrare a apei direct în aplicație. Programați acțiunile pompei, verificați temperaturile și nivelurile apei, controlați acoperirea piscinei și multe altele … automat!

loxone-app-car-charging
Încărcarea Mașinii Electrice

Integrați funcția KEBA KeContact P20 Wallbox în sistemul Loxone pentru a gestiona și monitoriza încărcarea mașinii dumneavoastră electrice pentru a vă optimiza consumul de energie electrică.

loxone-app-media-controller
Telecomandă Multimedia

Cu aplicația Loxone, vă puteți controla cu ușurință dispozitivele multimedia și puteți reduce numărul de telecomenzi care vă aglomerează masa de cafea.

loxone-app-timer
Timer

Miniserverul are funcții extinse de timp pe care le puteți controla prin intermediul aplicației. Definiți orele pentru anumite acțiuni, inclusiv factori precum ziua săptămânii sau modurile de operare (de exemplu, distracție, petrecere).

loxone-app-programari
Programați moduri de operare

Plănuiți să plecați câteva zile? O atingere în aplicație este suficientă pentru a activa diferite moduri de operare, inclusiv un mod „Plecat”;

casa ta știe deja ce trebuie făcut în timp ce ești plecat.

loxone-app-task-recorder
Înregistrator Sarcini

Cu ajutorul înregistratorului de sarcini, puteți înregistra orice serie de comenzi prin intermediul aplicației și le puteți salva. Apoi, definiți un moment în care sarcinile urmează să fie procesate, iar Miniserverul va face restul!

loxone-app-qr-code
QR

Aplicația Loxone acceptă și QR. Generați coduri QR simple și atribuiți-le funcții pentru controlul rapid al casei dumneavoastră inteligente.

loxone-app-nfc
Saună

Cu aplicația Loxone pentru Android, puteți utiliza tehnologia NFC în casa dumneavoastră inteligentă. Obțineți acces instantaneu la funcțiile dumneavoastră preferate de casă inteligentă cu etichetele noastre la îndemână.

Adaptat nevoilor dumneavoastră

Aplicația Loxone se adaptează nevoilor dumneavoastră specifice. Personalizați aplicația astfel încât cele mai utilizate funcții să fie mai accesibile, să creați acțiuni rapide și multe altele.

loxone-app-customise
Personalizează

Concentrați-vă pe funcții, camere și categorii importante pentru dumneavoastră și de care aveți nevoie în mod regulat. Folosind noile evaluări individuale, puteți avea tot ce este important la îndemână și întotdeauna la vedere.

loxone-app-push-notifications
Notificări Push

Ai un vizitator? A fost declanșată alarma antiefracție? Au ajuns copiii acasă de la școală? Aplicația Loxone trimite notificări Push definibile gratuit pentru iPhone, iPad și Android. Așadar, sunteți informat imediat când este cel mai important.

loxone-app-quick-actions
Acțiuni Rapide

Cu Quick Actions puteți rula acum funcții importante în casa dumneavoastră inteligentă și mai rapid sau puteți seta o anumită poziție pentru ca aplicația să se deschidă. Acțiunile rapide sunt posibile numai pe dispozitivele Apple cu suport 3D / Haptic Touch.

loxone-app-sorting
Sortează

Aranjați orice element din aplicație în mod liber, în funcție de nevoile dumneavoastră. Pentru aceasta, apăsați lung pe un element și veți vedea o serie de opțiuni disponibile, în funcție de drepturile utilizatorului.

loxone-app-object-linking
Conectarea Obiectelor

Puteți conecta două blocuri funcționale în Loxone Config. Astfel, veți avea întotdeauna funcțiile și informațiile importante disponibile dintr-o privire.

loxone-app-object-locking
Blocarea Obiectelor

Blocați temporar un obiect dacă, de exemplu, un motor orb este rupt. De asemenea, puteți lăsa o notă pentru ceilalți utilizatori pentru a explica de ce blocarea este în poziție.

Suport Apple Watch

Acum puteți controla acum casa sau clădirea de la încheietura mâinii ! Acțiunile rapide pe care le-ați configurat pe iPhone sunt acum disponibile automat în aplicația Loxone pentru ceasurile Apple !
Este nevoie de watchOS 6 sau superior
loxone-app-smartwatch
Pentru a utiliza funcționalitatea completă a aplicației noastre, vă recomandăm să vă mențineți Miniserverul la zi. Contactați-ne cu încredere și permiteți-ne să vă ajutăm să vă actualizați software-ul !

Profesioniști și Entuziaști

Pentru utilizatorii mai avansați, este posibil un alt nivel de adâncime
cu posibilitatea de a schimba parametrii, de exemplu.

loxone-app-expert-mode
Mod Expert

Aplicația Loxone este perfectă pentru controlul saunei. Porniți și opriți sauna, comutați programele de saună, setați programe individuale cu temperatură, umiditate, iluminare și multe altele. Puteți primi chiar o notificare când sauna dvs. este gata.

loxone-app-tree-air-pairing
Împerechere Tree & Air

Aplicația Loxone este perfectă pentru controlul saunei. Porniți și opriți sauna, comutați programele de saună, setați programe individuale cu temperatură, umiditate, iluminare și multe altele. Puteți primi chiar o notificare când sauna dvs. este gata.

loxone-app-status-system
Status sistem

Aplicația Loxone este perfectă pentru controlul saunei. Porniți și opriți sauna, comutați programele de saună, setați programe individuale cu temperatură, umiditate, iluminare și multe altele. Puteți primi chiar o notificare când sauna dvs. este gata.

Schema sistemului:
Reprezentarea grafică a unei instalații

Noul bloc funcțional cu schema sistemului permite vizualizarea grafică a sistemelor, planurilor podelei și multe altele în aplicația Loxone. Cu această caracteristică în Loxone Config, o imagine poate fi încărcată și puteți apoi suprapune blocuri funcționale pe imagine pentru a le corela. Vă puteți lăsa imaginația liberă cu această caracteristică!
loxone-app-system schematic

Descarcă aplicația

Există multe alte caracteristici disponibile în aplicația Loxone. Descărcați aplicația gratuită din magazinul de aplicații la alegere și începeți să vă descurcați lucrurile folosind Miniserver-ul nostru demo.