loxone-tree-logo

Tehnologia Loxone TREE

Periferice în timp record

Loxone Air este o tehnologie wireless dezvoltată special, care permite crearea automatizării în instalații care pot să nu prezinte posibilitatea de a trage cabluri. Gama Loxone de produse wireless oferă automatizare și control intuitiv fără a compromite funcționalitatea, ceea ce face din tehnologia Air soluția perfectă pentru proiecte de modernizare și renovare.

Până la 80 % mai puțin cablu

O instalație cu Loxone Tree folosește mai puține cabluri pentru a conecta toate dispozitivele periferice împreună și a cabla înapoi la dulap. În general, economisiți timp, terminații, cablu și spațiu în placa de distribuție.

Instalare în timp record

Împreună cu know-how-ul nostru, dispozitivele Loxone Tree pot fi puse în funcțiune în cel mai scurt timp. Un arbore senzor de mișcare, de exemplu, poate fi învățat în 20 de secunde.

100% conceput special pentru proiectele Loxone

Tehnologia Loxone Tree și toate dispozitivele Tree au fost concepute pentru a lucra perfect și a oferi funcționalități excepționale în comparație cu soluțiile independente.

Pregătit de viitor

Toate dispozitivele Loxone Tree pot primi actualizări gratuite de software. Acest lucru asigură că acestea sunt pregătite pentru viitor, cu cele mai recente caracteristici și funcționalități.

Diagnoză

Dispozitivele Loxone Tree includ analiza intuitivă a dispozitivelor și a proiectelor. Mesajele software și luminile de stare cu LED-uri pot ajuta la identificarea problemelor legate de cablare sau instalare.

Criptare

Comunicarea între dispozitivele Tree legate de securitate este criptată.

Cablare în timp record

Tehnologia premiată Loxone Tree este o topologie de cablare în formă liberă; reducerea cablului necesar pentru a crea automatizarea – fie într-o casă inteligentă, clădire comercială sau aplicație personalizată. Dacă instalația oferă posibilitatea de a trage cabluri, atunci varianta Tree este calea de urmat. O opțiune ideală pentru noile versiuni.

Extensia Tree introduce acest protocol premiat – permițând utilizarea întregii game de dispozitive periferice Loxone Tree.

Mai puțin cablu.
Mai multe funcționalități.

Până la 50 de dispozitive periferice Tree pot fi incluse pe fiecare dintre cele două așa-numite ramuri ale extensiei Tree. Lungimea maximă a cablului pe ramură este de 500m. La fel ca ramurile unui copac, fiecare ramură a extensiei Tree poate fi complet unică cu modul în care este rulat cablul și dispozitivele pe care le are – datorită tipologiei în formă liberă a Loxone Tree.

harta_tehnologia_tree