Managementul Energiei

Reducerea emisiilor și facturilor la energie

Încălziți folosind energia solară, opriți automat dispozitivele consumatoare de energie atunci când nu sunt utilizate, stocați energia solară pentru a fi folosită mai târziu și multe altele ...

Un sistem interconectat este un sistem eficient din punct de vedere energetic.

Cu Loxone, încălzirea, răcirea, jaluzelele, ventilația și chiar iluminatul vor funcționa împreună în armonie pentru a vă maximiza economiile de energie.

Economisește
Energia

loxone-app-heating-control

Sistemul Loxone va funcționa în mod inteligent pentru a vă ajuta să economisiți bani din factura de încălzire și răcire. Încălzirea, răcirea și jaluzelele funcționează împreună la unison pentru a asigura o eficiență energetică maximă. Dacă este prea frig, jaluzelele se vor ridica automat pentru a încălzi camera folosind puterea soarelui. Apoi, numai dacă acest lucru nu atinge rezultatul dorit, încălzirea este activată. Când este prea cald, jaluzelele vor coborî automat în încercarea de a reduce razele soarelui.

Produce
Energia

loxone-app-energy-management

Vă puteți integra cu ușurință panourile solare în sistemul Loxone. Apoi, puteți folosi energia pe care ați colectat-o oricând este nevoie. Consumul actual de energie electrică și producția de energie electrică vor fi, de asemenea, înregistrate printr-un contor inteligent de energie – pe care îl puteți vizualiza oricând direct din aplicația Loxone.

Utilizează
Energia

loxone-app-car-charging

Dacă aveți o mașină electrică o puteți încărca chiar de unde vă aflați. Chiar mai bine de atât, puteți face acest lucru cu energia captată de panourile solare. Definiți timpul de încărcare, porniți și întrerupeți procesul de încărcare în orice moment prin intermediul aplicației Loxone sau setați timpii de încărcare fixați pentru a profita de tarife mai ieftine. Loxone va fi, de asemenea, atent la producția totală de energie curentă, pentru a vă proteja împotriva potențialei supraîncărcări.

Economie de energie

Caracteristici

Economisirea de energie cu Loxone este multiformă și se află în centrul sistemului dumneavoastră.

Modul
Standby

Dispozitivele dumneavoastră de așteptare și alte dispozitive de curent vor fi oprite automat atunci când nu sunt necesare.

Părăsirea
Camerei

Dacă atingeți de două ori un întrerupător într-o anumită cameră, veți opri luminile, muzica și toate dispozitivele utilizate. Aceasta înseamnă că puteți fi siguri că nimic nu a fost lăsat accidental.

Încălzire
și Răcire

Prin gestionarea inteligentă a sistemelor de încălzire și răcire, Loxone poate produce economii semnificative de energie. Sistemul va încerca întotdeauna să atingă temperatura dorită în modul cel mai rentabil.

Gestionarea
Energiei

Loxone urmărește consumul total de energie și poate echilibra consumul de energie în perioadele de vârf. De exemplu, puteți opri anumite aparate pentru a elibera energie pentru a vă încărca mașina.

Date
Consum

Datele dumneavoastră de utilizare a energiei pot fi vizualizate oricând direct din aplicația Loxone. Acest lucru vă permite să le analizați singuri și să descoperiți orice economii potențiale.

Notificarea
Dispoztivelor

Dispozitivele dumneavoastră de așteptare și alte dispozitive de curent vor fi oprite automat atunci când nu sunt necesare.

Sistem de control al cazanului la cerere

Până în prezent, sistemele de control al cazanelor au fost controlate în principal pe baza temperaturii exterioare. Noua extensie Fröling dezvoltată de partenerul nostru, face posibil ca o instalație care utilizează Loxone să beneficieze de un sistem de control a cazanului, care funcționează în funcție de cererea din fiecare cameră. În funcție de instalație, acest lucru poate contribui la reducerea consumului de energie și a costurilor de încălzire.

Cum funcționează ?

bolier-1

Dimineața

Este necesară mai multă căldură

E o dimineață de duminică înnorată. Acoperirea cu nori înseamnă că locuința nu are energie solară încălzind casa prin ferestre.

În baie, temperatura necesară se potrivește cu temperatura reală. În sufragerie, este cu 2 grade mai rece decât temperatura necesară, iar dormitorul este mai cald decât temperatura necesară.
Există o cerere de încălzire, astfel încât camera de zi să poată fi încălzită, ceea ce înseamnă că este necesară o temperatură ridicată a debitului.

Cazanul trebuie să se aprindă!

După-amiază

Nu este necesară încălzirea

Soarele după-amiezii strălucește. Energia solară este suficientă pentru a menține încăperile calde. Aceasta înseamnă că nu este necesară încălzirea. 

Cazanul rămâne oprit.
bolier-2
boiler-3

Seara

Este necesar un nivel scăzut de încălzire

Seara, temperatura necesară în baie este mai mare decât în timpul zilei, dormitorul s-a răcit la o temperatură confortabilă de 19 ° C. Camera de zi este la temperatura de confort. Acest lucru necesită un nivel scăzut de încălzire pentru a crește ușor temperatura apei.