Miniserver Loxone

Automatizarea Inteligentă
a locuințelor și clădirilor

mini-server-loxone-generatia1

Miniserver

Conectat la placa de distribuție. Ideal pentru clădiri noi.

Miniserver-Go

Miniserver GO

Conectat la placa de distribuție. Ideal pentru clădiri noi.

Automatizare inteligentă
pentru toate tipurile de proiecte

case-smart-romania

Case Smart

Miniserver este nucleul automatizării casei cu sistemul Loxone. Datorită puternicului Miniserver, posibilitatea de a controla o casă inteligentă holistică a devenit în sfârșit o realitate.

parteneri-juridici

Clădiri Comerciale

Oferind un sistem de management scalabil, Miniserver poate automatiza intuitiv caracteristicile legate de securitate, confort, eficiență energetică și altele asemenea în fiecare clădire.

proiecte-personalizate

Proiecte Personalizate

Numeroasele interfețe, scalabilitatea impresionantă și logica puternică permit implementarea automatizării și controlului chiar și complex în aplicații unice și personalizate unice.

Tehnologie de bază

Loxone oferă o soluție completă pentru automatizarea clădirilor și a casei. În funcție de versiune, Miniserver include tehnologiile de bază necesare pentru a integra numeroși senzori și actuatoare în proiectul dumneavoastră de clădire sau de automatizare a casei.

Pentru interfețe suplimentare, avem o gamă largă de extensii. Acestea îmbunătățesc în continuare funcționalitatea deja impresionantă Miniserver pentru a crea un ecosistem de neegalat. Acest lucru îl face pe Loxone infinit de flexibil.

Scalabil, flexibil și pregătit
pentru viitor cu extensiile Loxone

Dimensiunea unei instalații Loxone și cerințele de control asociate determină în cele din urmă ce extensii utilizați pentru a permite automatizarea intuitivă și puternică într-o casă sau o clădire comercială. La noi, veți găsi extensia potrivită pentru aproape fiecare cerință. Fie pentru integrarea unui sistem de ventilație sau pentru simpla comandă a unui releu.

schema-scalabilitate-miniserver

Cel mai puternic software pentru
clădiri și automatizarea locuințelor.
Gratuit și cuprinzător!

compatibilitate-dispozitive-case-smart

Loxone Config

Cu software-ul partenerului nostru de configurare, puteți comanda automatizarea conform cerințelor dumneavoastră individuale. În doar câteva ore puteți implementa proiecte extinse de construcții și de automatizare a casei.

Aplicația Loxone

Cu Loxone aveți tot controlul de care aveți nevoie într-o singură aplicație. În plus, controlați-vă casa sau clădirea prin intermediul unui smartphone, tabletă sau computer de oriunde vă aflați în lume. Simplu, intuitiv și rapid.

Întreținere de la distanță

Miniserver-ul este deja responsabil pentru automatizare și control în peste 156.000 de case inteligente, proprietăți comerciale și aplicații speciale din întreaga lume, conform informațiilor oferite de partenerul nostru.

În calitate de instalator, dacă o instalație necesită atenția noastră sau trebuie să efectuăm lucrări de întreținere, vom fi informați de Miniserver. În plus, datorită instrumentelor partenerului nostru extinse de întreținere și diagnoză de la distanță, vom putea interveni imediat fără a fi prezenți la fața locului.

Starea sistemului

La fel ca tabloul de bord al mașinii, starea sistemului în aplicația Loxone, precum și în Loxone Config, va afișa o serie de informații generale și mesaje cruciale despre o instalare.

Configurare și Actualizări

Puteți face în mod convenabil modificări și adăugiri la o configurație de la birou sau din mers. De acolo puteți instala și cea mai recentă actualizare a Loxone Config.

Jurnale și Statistici

Fie că este vorba de monitorizarea temperaturii, de consumul de energie sau de informațiile privind prezența - înregistrați toate statisticile pe care le alegeți, verificați-le în aplicația Loxone sau primiți-le într-un e-mail.

cloudfree-loxone-case-smart

Cloudfree

Partenerul nostru crede că toată lumea are dreptul la confidențialitate și la protecția datelor sale personale. Cu Loxone, datele dumneavoastră rămân acolo unde trebuie să fie – pe Miniserver. Miniserver-ul este dispozitivul central pe care datele dumneavoastră sunt stocate și procesate logic.

Este un drept personal pe care Loxone îl consideră și îl protejează 100%, deoarece atunci când vine vorba de datele dumneavoastră, urmează un principiu strict: Casa ta, datele tale.

Serviciu de apelare

Primiți o notificare când e nevoie cu serviciul de apelare!

Serviciul de apelare vă învață Miniserverul cum să utilizați telefonul, astfel încât să fiți informat când este cel mai important. Serviciul de apelare este un abonament plat și puteți efectua oricâte apeluri doriți la orice număr din întreaga lume.

Primiți o notificare când alarma se declanșează

Miniserver-ul vă poate apela când alarma antiefracție este activată, permițându-vă să luați măsuri imediate. Opțiunea de a răspunde direct de la tastatură înseamnă că nici măcar nu trebuie să deschideți aplicația Loxone pentru a declanșa acțiuni presetate.

Securitate îmbunătățită

Serviciul de apelare poate fi folosit și pentru a vă reaminti lucrurile pe care ați uitat să le faceți în casă. De exemplu, dacă ați lăsat ușa garajului deschisă și se întunecă, Miniserver vă poate reaminti să o închideți și chiar să o închidă pentru dumneavoastră.

caller-service

Stația Meteo

Date meteo precise pentru orice situație

Pentru a vă putea proteja casa sau afacerea de elemente, este crucial să aveți acces la informații despre vreme chiar în fața ușii. Stația meteo înregistrează vântul, ploaia, luminozitatea și temperatura la locația exactă. Instalarea în zonele de coastă nu este recomandată.

Temperatura

Lumină

Vânt

Precipitații

Procese complet automatizate
pe baza condițiilor meteorologice

Jaluzele Automatizate

Cu ajutorul senzorului de temperatură al stației meteo, veți fi protejat de supraîncălzire, deoarece jaluzelele pot fi coborâte automat. Acest lucru poate ajuta la protejarea mobilierului și la prevenirea creșterii drastice a temperaturii.

Protecția Obloanelor

Măsurătorile precise ale vântului înregistrate de stația meteo permit ca orice copertine sau nuanțe exterioare să fie retrase într-o poziție sigură - în cazul în care există vânturi de mare viteză.

Irigații

Personalizați-vă programul de udare a grădinii pe baza unei prognoze meteo specifice - asigurându-vă că iarba (sau alte plante) nu sunt niciodată sub sau supra irigate.

Avertizare Precipitașii

Datorită senzorului de ploaie încorporat al stației meteo, vi se va reaminti să închideți ferestrele deschise imediat ce este detectată orice ploaie. Perfect pentru când are loc o ploaia torențială.

Comtrolul Temperaturii

Datorită prognozei exacte a temperaturii exterioare, sistemul de încălzire poate determina cu precizie temperatura necesară și o poate transfera în sistemul de încălzire. Acesta este un mod excelent de a vă asigura că temperatura ideală este realizată în fiecare cameră, ca parte a încălzirii pe zone.

Funcții Personalizate

Faceți un pas mai departe cu acest puternic sistem meteo ... Ce ziceți de faptul că iluminarea culorilor din hol se transformă în albastru dimineața, dacă este prognozată ploaia. În acest fel, veți ști să vă luați umbrela, haina de ploaie sau să închideți fereastra respectivă înainte de a pleca la muncă.

loxone-tree-logo

Stația Meteo TREE

Dispozitivele cu tehnologie Tree sunt mult mai ușor de integrat într-un sistem Loxone - funcționând perfect unul cu celălalt pentru a oferi o automatizare bogată în funcții. Datorită topologiei de cablare în formă liberă, instalarea dispozitivelor Loxone Tree poate economisi timp și cablu în comparație cu instalarea tradițională.

loxone-air

Stația Meteo AIR

Conceput special pentru cei care doresc să se bucure de avantajele automatizării inteligente fără a fi nevoie să trageți cabluri, partenerul nostru a dezvoltat propria tehnologie wireless: Loxone Air. Este soluția ideală atât pentru modernizări, cât și pentru renovări.