Obloane Exterioare

Controlați inteligent obloanele externe cu Loxone. Cu toate acestea, veți câștiga mult mai mult decât capacitatea de a le deschide și închide - Loxone vă oferă nivele incredibile de funcționalitate - ajutându-vă să profitați la maximum de obloanele externe.

Puneți-le să se deschidă încet dimineața pentru a lăsa să se strecoare lumina pentru a vă trezi, coborâți automat noaptea pentru a vă oferi o anumită intimitate și multe altele ...
obloane-exterioare

Miniserver Loxone

Fiind nucleul sistemului Loxone, miniserver-ul știe locația exactă și, prin urmare, cunoaște poziția soarelui, temperaturile exterioare, viteza vântului și multe altele. Prin urmare, știe întotdeauna exact ce să facă cu obloanele externe și le îngrijește automat.

Control Intuitiv

loxone-app-handed

Aplicație

Cu aplicația partenerului nostru, Loxone, puteți controla toate obloanele cu o singură atingere. De asemenea, veți putea vedea oricând starea obloanelor. Actualizările constante asigură faptul că aplicația Loxone se îmbunătățește mereu și are funcționalități noi adăugate.

switcher-loxonw

Comutator Standard

Controlați obloanele din orice cameră printr-un singur comutator standard. Pur și simplu utilizați partea din stânga sus a comutatorului pentru a deschide obloanele și partea din stânga jos pentru a le închide, chiar este la fel de simplu.

jaluzele-controlate-de-la-distanta

Controlează-ți jaluzelele de la distanță cu tehnologia Loxone Air - perfectă pentru retrofituri

Știm că nu este întotdeauna posibil să trageți cabluri, de aceea am dezvoltat propria noastră tehnologie wireless – care este deosebit de utilă pentru cei care doresc să se adapteze.


Dacă obloanele dumneavoastră electrice existente sunt compatibile, le puteți automatiza cu tehnologia Loxone Air.

Control automat al obloanelor cu Loxone - mult mai mult decât o simplă protecție împotriva soarelui

Gestionarea temperaturii, protecția confidențialității, grupări flexibile, blocare pentru copii și multe altele. Cu Loxone, obțineți mult mai mult din obloanele dumneavoastră decât v-ați fi putut imagina vreodată. Faceți clic mai jos pentru a afla exact ce este posibil cu un sistem de obloane automate cu funcție Loxone.