Perdele Automatizate

Cu Loxone, perdelele pot face mult mai mult decât să vă protejeze camerele de strălucirea soarelui. Loxone vă poate oferi perdele complet automatizate, astfel încât să nu vă mai faceți griji cu privire la deschiderea sau închiderea lor din nou. Vor funcționa intuitiv în jurul dumneavoastră pentru a vă oferi niveluri de confort fără egal.

De asemenea, vă vor oferi funcționalități pe care anterior nu le-ați fi crezut că sunt posibile. Dimineața, ele pot acționa ca parte a funcției de trezire cu alarmă, deschizându-se parțial pentru a permite luminii să vă trezească ușor din somn. Seara, se vor închide automat pentru a vă oferi o anumită intimitate. 

perdele-automatizate-smart-arad

Miniserver Loxone

Fiind nucleul sistemului Loxone, miniserver-ul știe locația exactă și, prin urmare, cunoaște poziția soarelui, temperaturile exterioare, viteza vântului și multe altele. Prin urmare, știe întotdeauna exact ce să facă cu perdelele și le îngrijește automat.

Control Intuitiv

switcher-loxonw

Comutator Standard

Controlați perdelele din orice cameră printr-un singur comutator standard. Pur și simplu utilizați partea din stânga sus a comutatorului pentru a deschide perdelele și partea din stânga jos pentru a le închide, chiar este la fel de simplu.

loxone-app-handed

Aplicație

Cu aplicația Loxone, puteți controla toate perdelele cu o atingere. De asemenea, veți putea vedea starea perdelelor în orice moment. Actualizările constante asigură că aplicația Loxone se îmbunătățește mereu și adaugă noi funcționalități.

perdele-automate-arad-romania

Controleați de la distanță perdelele cu tehnologia Loxone Air - perfectă pentru retrofitori

Știm că nu este întotdeauna posibil să trageți cabluri, de aceea am dezvoltat propria noastră tehnologie wireless – care este deosebit de utilă pentru cei care doresc să se adapteze.

Dacă perdelele dumneavoastră electrice existente sunt compatibile, le puteți automatiza cu tehnologia Loxone Air.