Tehnologie SMART
Saună, Piscină și Grădină

Control inteligent al facilităților wellness

Controlul piscinei, întreținerea piscinei, controlul saunei și al grădinii. Loxone se poate ocupa de toate aceste sarcini plictisitoare și banale, astfel încât să vă puteți bucura pur și simplu de facilitățile de wellness.

Funcionalități Multiple

Control parental, acces la distanță, filtrare, spălare înapoi, modul de vacanță și multe altele. Descoperiți numeroasele caracteristici pe care partenerul nostru, Loxone, le poate oferi pentru a vă ajuta să profitați la maximum de facilitățile de wellness dorite.

sauna-automatizata-romania

Control Saună

Indiferent dacă este vorba de acces la distanță, siguranță pentru copii sau pur și simplu să vă duceți sauna la temperatura perfectă – Loxone vă asigură acoperirea necesară. Cu un control inteligent, pur și simplu obțineți mai mult din sauna, astfel încât să puteți să vă relaxați.

Întreținere Piscină

A avea o piscină poate fi genial, dar există un nivel ridicat de întreținere: reglarea valorilor pH-ului, tratarea apei, filtrarea, spălarea înapoi, clătirea – doar pentru a numi câteva. Cu toate acestea, cu Loxone, toate acestea sunt îngrijite automat, astfel încât să vă puteți bucura de toate aspectele pozitive ale proprietății piscinei, fără niciunul dintre negative.

intretinerea-piscinei-automat
control-piscina-smart

Control Piscină

Controlați-vă acoperișul mobil al piscinei, iluminatul, temperatura apei, sistemul cu jet și multe altele. Puteți face acest lucru din piscină, cu Loxone Touch Surface sau din aplicația Loxone.

Grădină Smart

De asemenea, Loxone vă poate economisi multă muncă în grădina dumneavoastră. Controlul inteligent al irigațiilor și protecția automată împotriva soarelui sunt doar două exemple ale modului în care Loxone vă poate ajuta să vă dezvoltați grădina.

gradina-automatizata-smart-romania

Beneficii

Loxone se ocupă de o mulțime de sarcini în jurul piscinei, saunei și al grădinii. Ceea ce înseamnă că puteți pur și simplu să vă retrageți și să vă bucurați de ele.

Control
la Distanță

Sunteți în drum spre casă și doriți o baie în piscină sau o saună relaxantă? În cadrul aplicației Loxone puteți deschide acoperișul piscinei sau preîncălzi sauna, astfel încât acestea să fie gata pentru dumneavoastră când vă întoarceți.

Moduri
de Operare

Aștepți oaspeți? Cu câteva apăsări din aplicație, puteți seta piscina în modul petrecere, care include lumini și muzică. Dacă plecați în vacanță, piscina este la fel de ușor de pus în modul vacanță, unde întreținerea automată a piscinei este redusă la minimum.

Cicluri

Filtrarea, spălarea înapoi, clătirea, circulația ... O piscină este foarte distractivă, dar poate și multă muncă. Cu toate acestea, nu trebuie să fie așa cum Loxone se poate ocupa automat de sarcinile de întreținere a piscinei.

Monitorizare

Acoperișul piscinei este într-adevăr închis? Am închis cu siguranță sauna? S-au dus aceste zile chinuitoare când vă găndeați la aceste lucruri. Datorită aplicației Loxone puteți vedea oricând starea uneia dintre acestea.

Întreaga
Locuință

Când te culci, o simplă atingere nu numai că înarmează sistemul de alarmă, stinge luminile și muzica - poate închide și acoperișul piscinei sau poate dezactiva sauna.

Control
Parental

Asigurați-vă piscina și sauna la controlul parental, pur și simplu adăugând un cod la control. Dacă nu sunteți acasă, capacul piscinei nu poate fi deschis deloc - deci nu se pot face rău.