Securitatea Clădirii

Sistemul inteligent de securitate pe care te poți baza

Sistemul Loxone oferă un sistem de securitate inteligent cu mai multe funcionalități, care este întotdeauna atent la tine. Monitorizează în permanență scurgerile de apă, incendiile, spargeriile infractorilor și multe altele. Și frumusețea reală a acesteia - o mulțime de componente necesare pentru aceasta sunt deja utilizate pentru alte funcții în întreaga proprietate, astfel încât nu aveți nevoie de nimic mai mult.

Protecție împotriva spargerilor

Ca un scut invizibil, Loxone te protejează de oaspeții nedoriti. Detectează în mod fiabil intrușii și reacționează cu lumini intermitente foarte evidente și un sunet puternic de sirena pentru a descuraja chiar și pe cei mai hotărâți intruși.

anti-spargere-locuinte
protejarea-familiei

Protejarea locatarilor

În plus față de protecția împotriva spargerilor, sistemul partenerului nostru de securitate vă va proteja de alte pericole potențiale, precum incendii sau scurgeri de apă. Dacă apare unul, veți fi informat imediat în mai multe moduri – o notificare va fi trimisă instantaneu pe telefonul dumneavoastră, cu toate acestea, veți fi informat și de faptul că luminile dumneavoastră încep să clipească. De asemenea, orice jaluzele vor fi deschise automat pentru a elibera orice cale de evacuare.

Protejarea locuinței

Viața este plină de surprize, care prin însăși natura lor, apar atunci când nu te aștepți la ele. Un sistem Loxone funcționează pentru a atenua efectele acestor surprize. Țeavă de apă s-a spart ? Tocmai ai plecat și ai realizat că ai lăsat ușa descuiată? Nu vă faceți griji, veți fi informat imediat, astfel încât să puteți lua măsuri pentru a remedia rapid problema.

protejarea-locuinței
protejarea-datelor-locuintei

Protejarea vieții private

Toate datele personale utilizate sunt protejate de diferite firewall-uri și mecanisme de securitate pe Loxone Miniserver. În plus, un sistem Loxone va funcționa chiar și fără conexiune la internet. Partenerul nostru, Loxone, a luat  foarte în serios confidențialitatea datelor și își dorește să protejeze dreptul tututor utilizatorilor la confidențialitatea datelor în măsura în care aceștia pot.

Informare Instantă

caller-service

Serviciu de Apelare

În cazul unei alarme, puteți primi imediat un apel pentru a vă informa despre problemă. Oferindu-vă cât mai mult timp posibil pentru a reacționa.

alarma-antiefractie

Aplicația Loxone

În cadrul aplicației Loxone puteți vedea oricând starea alarmei. Dacă se declanșează o alarmă, veți fi informat imediat, indiferent de locul în care vă aflați în lume.

Gamă de funcționalități

Un sistem inteligent de securitate ar trebui să ofere mai mult decât o simplă protecție împotriva spargerilor. Ar trebui să vă ofere protecție ridicată și siguranță non-stop.

Supraveghere
Permanentă

Cu aplicația Loxone veți putea vedea întotdeauna imagini live de pe camerele de supraveghere sau interfon, indiferent de locul în care vă aflați - oferindu-vă liniște în timp ce sunteți plecat.

Buton
de Panică

Un buton poate fi configurat pentru a declanșa o alarmă cu o singură atingere; aducând lumini intermitente strălucitoare, ridicând jaluzelele și pornind muzica la volum complet.

Control
Parental

Dacă copiii sunt singuri acasă, puteți dezactiva dispozitivele potențial periculoase, cum ar fi aragazul. Puteți, de asemenea, să dezactivați comutatoarele, astfel încât să nu se poată bloca cu stările de iluminare.

Alarmă
Incendiu și Inundație

O reacție rapidă în cazul unei scurgeri de apă sau a unui incendiu nu numai că vă poate salva bunurile, ci și viața! Dacă apare unul, veți fi informat imediat pentru a vă oferi cele mai mari șanse de a evita orice pericol semnificativ.

Simularea
Prezenței

În timp ce sunteți plecat (probabil în vacanță), casa, biroul, restaurantul etc. nu vor părea goale pentru spectatori. Asta pentru că va imita comportamentul natural - aprinderea și stingerea luminilor și reglarea jaluzelelor ca și cum ar fi fost cineva; descurajând spărgătorii oportunisti.

Mod
Away

Când plecați, o simplă apăsare pe un comutator printr-o ieșire va activa modul Plecat de Acasă. Aceasta va activa automat alarma antiefracție.

Control
Intuitiv

Puteți activa cu ușurință alarma prin intermediul aplicației sau printr-o simplă atingere de trei ori pe un comutator la ieșire. De asemenea, puteți configura alarma ca parte a funcției „Night Mode” și o puteți activa prin apăsarea de trei ori a comutatorul de pe noptieră.

Zone
Alarme

Puteți seta oricâte zone de alarmă doriți - toate acestea pot acționa independent. De exemplu, într-o casă inteligentă când vă culcați, poate fi setată doar alarma de la parter, astfel încât să te poți deplasa liber la etaj.

Reducerea
Alarmelor False

Pentru a evita alarmele false, trebuie declanșat mai mult de un senzor de prezență (într-o perioadă predefinită) pentru ca alarma să treacă la nivelul următor. Întrucât un potențial spargător este extrem de puțin probabil să declanșeze doar un senzor.

Funcție
Informare

Direct din aplicația Loxone, veți putea vedea când au fost deschise ferestrele sau cine a intrat recent în proprietate - ceea ce este minunat pentru părinții care doresc să știe când copiii lor au ajuns în siguranță de la școală.

Status Uși
sau Ferestre

Veți fii informat prin intermediul funcției text-to-speech sau o notificare pe telefonul dumneavoastră dacă o ușă de garaj este lăsată deschisă noaptea sau o fereastră este lăsată deschisă la sfârșitul zilei de lucru.

Alarmă
cu Întârziere

Alarma dumneavoastră nu se va activa imediat când o setați (dacă nu doriți); în schimb, va exista o scurtă întârziere pentru a vă împiedica să declanșați accidental la ieșire.

Funcționalitate ridicată.
Cost redus.

Cu Loxone nu aveți nevoie de o mulțime de componente hardware scumpe pentru a obține o securitate inteligentă și excelentă. Acest lucru se datorează faptului că funcționează folosind componente existente, cum ar fi senzori de prezență, contacte de ușă și fereastră, iluminat și chiar jaluzelele. Sistemul de securitate va funcționa perfect cu aceste elemente pentru a vă oferi o funcționalitate excelentă.

produse-alarme-inteligente-romania

Sirena de alarmă

sirena-de-alarma-cladiri-smart-automatizate-romania

Protecție fiabilă antiefracție

Sirena de alarmă Loxone ajută casele și întreprinderile inteligente să facă o apărare puternică. Cu lumini LED intermitente și un ton de alarmă puternic, creează cele mai mari șanse de a speria potențialii spărgători. Este un supliment obligatoriu pentru securitate, care oferă protecție completă în casele inteligente, spațiile comerciale și proiectele personalizate.

Bine poziționat pentru a descuraja spărgătorii

Amplasată într-o locație vizibilă în exteriorul casei dumneavoastră, sirena de alarmă poate acționa ca un factor de descurajare vizibil împotriva potențialilor intruși. A avea funcționalități inteligente de securitate este un lucru, dar a avea un factor de descurajare ar putea însemna că potențialii spărgători nici măcar nu se apropie suficient pentru a declanșa alarma.

alarma-loxone-romania

Caracteristici

Lumină
strălucitoare intermitentă

În cazul în care se declanșează alarma antiefracție, trei LED-uri puternice încep să clipească la luminozitate maximă. Calitatea înaltă a acestor LED-uri asigură că sunt încă fiabile pentru anii următori.

Ton puternic

Orice intrus va ști imediat că a ales casa greșită să țintească datorită unui ton puternic de alarmă. Este suficient de pătrunzător pentru a avea hoți oportunisti care se gândesc de două ori și se îndreaptă spre dealuri.

Senzori
de manipulare

Dacă cineva îndrăznește să încerce să modifice sirena de alarmă, se va declanșa imediat un ton puternic de sirena. De asemenea, veți primi o notificare pe telefonul smartphone.

Senzor de apă

Detectare inteligentă a apei

Senzorul de detectare a scurgerilor poate fi amplasat oriunde în jurul unei case inteligente, restaurante, hoteluri sau spații de birouri și este ideal pentru utilizare în spălătorii, bucătării, băi și chiar în camera tehnică. Poate detecta rapid scurgerea apei de la aparatele defecte și la spargerea conductelor. Investiția relativ mică în acest senzor poate preveni costuri majore din cauza deteriorării apei în viitor.

senzor_apa_inteligent_romania

Informare imediată

Indiferent dacă sunteți acasă sau în deplasare, acest senzor vă va informa în momentul în care detectează apa, oferindu-vă mai mult timp pentru a reacționa și pentru a preveni deteriorarea gravă a apei.

Tehnologia AIR

Echipat tehnologia wireless dezvoltată de partenerul nostru, senzorul de apă Loxone Air poate fi ușor integrat în casa dumneavoastră inteligentă Loxone.

Buton durabil

Senzorul de apă Loxone Air este alimentat de o baterie cu buton. Datorită tehnologiei Air cu economie de energie, durata de viață estimată a bateriei este de până la 2 ani.

Ușor de instalat

Pur și simplu așezați senzorul de apă oriunde este nevoie. Este ușor, deci poate fi montat cu ușurință pe perete folosind bandă adezivă sau tampoane.

Contact AIR

uși și ferestre.

contact-usi-ferestre-smart

Baterie de lungă durată

Funcționează printr-o baterie de tip monedă cu o durată de viață estimată de până la 2 ani.

Tehnologia AIR

Integrat cu ușurință într-un sistem Loxone datorită tehnologiei wireless dezvoltate de partenerul nostru.

Buton suplimentar

Când este închis, glisorul acționează ca un buton care poate fi utilizat pentru orice funcție ca parte a sistemului Loxone.

Ușor de instalat

Pur și simplu atașați senzorul și magnetul pe cadru, ușă sau fereastră cu banda adezivă furnizată.