AUDIO

Piesa favorită în fiecare cameră

S-a dovedit că muzica
ne bucură și reduce stresul.

Sistemul Loxone multiroom vă ajută să creați atmosfera perfectă - indiferent de ocazie. Setați liste de redare individuale ale fiecărei camere astfel încât să redea mereu muzica potrivită, să fiți treziți de piesa preferată, setați un sunet personalizat la sonerie și multe altele ...

PREZENTARE
Sistem Audio Multiroom

Sistemul Audio Multiroom permite ceea ce, nu cu mult timp în urmă, părea imposibil. Gândiți-vă la momentul în care ar exista un radio în baie, un CD player în bucătărie și poate un sistem audio în camera de zi. Era practic imposibil să transferi melodii dintr-o cameră în alta. Sistemele audio multiroom elimină aceste limitări  spațiale și fac acum posibilă transferul liber de muzică dintr-o cameră în alta.

Muzică

Un sistem audio multiroom de la Loxone vă oferă muzică cu sunete excelente, dar vă oferă și o gamă largă de funcționalități suplimentare.

Sonerie
Inteligentă

Dacă cineva sună la sonerie, sunetul va fi redat peste tot - spre deosebire de soneriile clasice. Într-un mediu al casei, în care copiii sunt în pat, nu vă faceți griji, sistemul Loxone va lua în considerare acest lucru și va exclude camera de la orice notificări.

Integrare
Audio

Cu Audioserver-ul Loxone , muzica poate fi sincronizată între camere sau redată individual în fiecare cameră.

Integrare
Audio

Dacă se declanșează o alarmă, veți fi informat imediat deoarece Audioserver-ul Loxone va reda un ton de alarmă în toate spațiile sau zonele relevante. Oferindu-vă astfel cât mai mult timp posibil să reacționați.

Citire
Mesaj

Puteți seta mesaje predefinite care vă pot fi citite în anumite circumstanțe. De exemplu, vi se poate spune dacă ați lăsat ferestre deschise înainte de a pleca.

Trezire Blândă
Audio

Lasă-te trezit de muzică. Trebuie doar să vă setați ora de trezire și muzica va începe cu un volum ce va crește treptat pentru a vă scoate ușor din somn.

Comenzi
Vocale

În cadrul aplicației Loxone, puteți înregistra rapid și ușor anunțuri vocale individuale care pot fi apoi redate de audioserer într-o anumită zonă. Acest lucru se poate face chiar de la distanță.

Integrare
Audio

Când intrați într-o cameră, veți fi întâmpinați de muzica sau postul de radio preferat. Atunci când camera nu mai este folosită, muzica va fi apoi oprită automat.

Room Off
House Off

O atingere dublă a comutatoarelor noastre tactile va dezactiva muzica din orice cameră dată, o atingere triplă va dezactiva orice muzică pe care o redați în orice zonă.

Totul
Sub Control

Datorită soluției partenerului nostru, Loxone, care a integrat control media, dispozitivele de divertisment pot fi combinate în armonie cu restul sistemului audio multiroom.

Flexibilitate Nelimitată.

Pentru toate sursele.

boxa-incorporata-perete

Boxă Perete

Difuzorul de perete Loxone este echipat cu două subwoofere și un tweeter incorporat într-un cadru de înaltă calitate. Este proiectat pentru montare ușoară pe perete, dar poate fi amplasat oriunde.

Difuzor Tavan

Difuzorul pentru tavan, Loxone, este difuzorul multiroom încorporat perfect. Cu un design elegant, discret și un sunet puternic, este ideal pentru sistemul dumneavoastră audio.

third-party-loxone

Difuzoare Terțe

Atunci când este combinat cu difuzoare de înaltă calitate, audioserver-ul constituie baza pentru un sunet bogat și clar – fie că este vorba de o listă de redare puternică pentru petreceri sau de muzică de fundal liniștită.

Control Intuitiv

Aplicație

Cu Loxone, întregul sistem audio este controlabil printr-o singură aplicație. Veți avea o imagine de ansamblu a ceea ce se redă în fiecare cameră și puteți face schimbări în orice moment. Redați, întrerupeți, creșteți volumul, reduceți volumul, următorul track – totul direct prin intermediul aplicației.

Comutator Standard

Experimentați controlul audio intuitiv în orice cameră cu un singur comutator. Din doar două atingeri puteți obține niveluri mari de control. Comutați între preferințele camerei, reglați volumul sau treceți la următoarea piesă.