Casa ta

SMART

Automatizare inteligentă și control intuitiv al iluminatului, sistemului audio multiroom,
încălzire, securitate, jaluzele, gestionarea energiei și multe altele.

O soluție completă pentru
casa ta inteligentă

O casă inteligentă cu sistemul Loxone știe pur și simplu ce să facă. Fie asta dimineața sau seara în timp ce gătiți, vă distrați sau pur și simplu vă relaxați. Redă muzica pe care doriți să o auziți, chiar dacă este ceva diferit în fiecare cameră. Creează atmosfera potrivită cu moduri de iluminare. Se asigură că fiecare cameră este întotdeauna la temperatura perfectă. Toate aspectele casei funcționează împreună în armonie pentru a asigura un nivel de automatizare inteligentă, care este posibil doar cu sistemul Loxone.

Iluminat Controlat

Cu cel mai inteligent control al iluminării, puteți crea moduri de iluminare pentru orice ocazie, cu posibilități și flexibilitate infinite. Orice corp de iluminat Loxone sau terță parte poate fi integrat, adresat individual și chiar funcționează la unison fără întârziere.

Audio Multiroom

Redați muzică în fiecare cameră fără nicio comandă vocală. Treziți-vă cu un playlist optimist. Gătiți micul dejun în timp ce ascultați podcastul preferat. Relaxați-vă cu modul Film în cinemaul de acasă. Alegerea este a dumneavoastră, fie că alegeți difuzoarele sau sistemul de sunet inteligent.

Managementul Energiei

Într-o casă inteligentă Loxone, iluminatul, încălzirea, umbrirea și multe altele funcționează perfect împreună, în cel mai eficient mod energetic posibil; reducându-vă consumul de energie și economisind bani din factura de energie.

Controlul Jaluzelelor

Jaluzelele, perdelele și chiar copertinele pot fi controlate perfect cu Loxone. Camera se încălzește prea mult? Jaluzelele vor coborî automat pentru a opri creșterea temperaturi provocate de razele soarelui.

Climatul Camerei

Camerele au scopuri diferite și prin urmare, ar trebui să aibă temperaturi diferite. Cu Loxone puteți controla cu precizie temperatura fiecărei camere individuale din casa dumneavoastră pentru a vă asigura că fiecare cameră este întotdeauna la temperatura perfectă.

Securitate

Securitatea într-o casă inteligentă acoperă totul: protecție împotriva efracției, confidențialitatea datelor și nu numai. Vă protejează chiar împotriva pericolelor potențiale, cum ar fi focul sau scurgerile de apă. Interfon video cu sonerie, produse NFC, alarme și multe altele pentru un sistem complet de securitate la domiciliu.

Controlul Accesului

Proiectați soluția pentru controlul accesului în întregime după cum doriți: cu interfonul video, cartela NFC ca alternativă la chei și multe altele.

Controlul Saunei

Cu controlul automat al saunei dumneavoastră, căldura, lumina și muzica sunt pregătite, astfel încât ședințele wellness să se potrivească perfect nevoilor dumneavoastră.

Îngrijirea Piscinei

Îngrijirea la piscină poate fi complicată. Reglarea pH-ului, purificarea apei, filtrarea, curățarea, clătirea și multe altele. Din fericire, o casă inteligentă Loxone se poate ocupa de toate acestea pentru dumneavoastră.

Schemă explicativă a funcțiilor unei case smart