Tehnologii

Loxone oferă o soluție 360 ° și acceptă numeroase tehnologii pentru a vă oferi o experiență de viață unică și de neegalat. Datorită software-ului puternic dezvoltat de partenerul nostru și arhitecturii inteligente a Miniserver-ului, alte tehnologii pot fi ușor și rapid integrate în sistemul dumneavoastră Loxone.
tree-air-loxone
loxone-tree-logo

Tehnologia Loxone TREE

Periferice în timp record

Tehnologia premiată Loxone Tree este o topologie de cablare în formă liberă; reducerea cablului necesar pentru crearea automatizării – fie într-o casă inteligentă, clădire comercială sau aplicație personalizată. Dacă instalația oferă posibilitatea de a trage cabluri, atunci varianta Tree este calea de urmat. O opțiune ideală pentru noile versiuni.

Până la 80 % mai puțin cablu

O instalație cu Loxone Tree folosește mai puține cabluri pentru a conecta toate dispozitivele periferice împreună și a cabla înapoi la dulap. În general, economisiți timp, terminații, cablu și spațiu în placa de distribuție.

Instalare în timp record

Împreună cu know-how-ul nostru, dispozitivele Loxone Tree pot fi puse în funcțiune în cel mai scurt timp. Un arbore senzor de mișcare, de exemplu, poate fi învățat în 20 de secunde.

100% conceput special pentru proiectele Loxone

Tehnologia Loxone Tree și toate dispozitivele Tree au fost concepute pentru a lucra perfect și a oferi funcționalități excepționale în comparație cu soluțiile independente.

loxone-air

Tehnologia Loxone AIR

Soluție wireless perfectă pentru adaptari

Loxone Air este o tehnologie wireless dezvoltată special, care permite crearea automatizării în instalații care pot să nu prezinte posibilitatea de a trage cabluri. Gama Loxone de produse wireless oferă automatizare și control intuitiv fără a compromite funcționalitatea, ceea ce face din tehnologia Air soluția perfectă pentru proiecte de modernizare și renovare.

Gata pentru viitor

Toate dispozitivele Loxone Air pot primi actualizări software gratuite. Acest lucru asigură că acestea sunt pregătite pentru viitor, cu cele mai recente funcții și funcționalități. În plus, dispozitivele Loxone Air pot fi adăugate la o instalație la o dată ulterioară pentru a adăuga și mai multe funcționalități.

Consum minim

Toate dispozitivele Loxone Air sunt proiectate având în vedere conservarea energiei. Setul de cipuri al dispozitivului și software-ul aferent asigură un consum redus de energie în interesul de a oferi o durată mai bună de viață a bateriei și costuri reduse de funcționare.

Comunicare criptată

Toate comunicațiile între dispozitivele Loxone Air sunt complet criptate folosind IPSec, standardul industrial actual pentru comunicațiile de rețea securizate. Criptarea utilizată oferă o protecție fiabilă împotriva atacurilor de redare.

Tehnologia MESH

Loxone Air se bazează pe tehnologia MESH. Orice dispozitiv periferic Loxone Air care este conectat permanent la rețeaua de alimentare poate crește gama și fiabilitatea semnalului Loxone Air; îmbunătățirea stabilității întregii instalații.

Tehnologii de bază

Controlul proiectorului, televizorului, sursei de încălzire sau sistemului fotovoltaic. Trimiterea comenzilor IR sau citirea consumului de energie. Există mult mai multe lucruri posibile cu Loxone în afara tehnologiei native dezvoltate de partenerul nostru. Permite integrarea unei varietăți de tehnologii și protocoale comune, stabilite. Aceasta datorită gamei de extensii pentru a încorpora diferite dispozitive și comenzi într-un singur sistem.

Rețea

Miniserver-ul Loxone a fost conceput pentru comunicații de rețea prin LAN și, prin urmare, are o interfață LAN. Prin intermediul rețelei, puteți integra toate dispozitivele IP – de la Loxone Music Server la interfon și chiar și sistemul fotovoltaic.

Profitați de „intrările și ieșirile virtuale” pentru trimiterea și primirea oricăror comenzi HTTP. De exemplu, pe computer pentru a vă trezi automat din regimul de așteptare când intrați la biroul de acasă.

 • Controlează un sistem muzical sau un amplificator.

  Fie că este vorba de volume, comenzi de pornire / oprire sau selectarea sursei potrivite. Dacă interfața de rețea a amplificatorului este suficient documentată, aceasta poate fi controlată cu Miniserver-ul Loxne.

 • Preluarea datelor dintr-un sistem fotovoltaic.

  Multe modele actuale de invertoare au o interfață LAN. Pentru invertoarele Fronius, procesul este și mai simplu.

 • Controlați o configurare TV prin rețea.

  Controlați o configurare TV prin rețea. Am integrat șabloane gata făcute în software-ul nostru Config pentru multe sisteme actuale de divertisment și muzică pentru a face integrarea fără stres.

 • Trimiteți și primiți comenzi virtuale.

  Profitați de „intrările și ieșirile virtuale” pentru trimiterea și primirea oricăror comenzi HTTP. De exemplu, la computer pentru a vă trezi automat din regimul de așteptare când intrați la biroul de acasă